Sadece acc varken ışıkta duran trafiğe yaklaştığımda görmeme gibi bir problemi oluyordu. Şerit takip de takıldıktan sonra ışıktaki kalabalık duran trafiğe yaklaşırken acc değil ama şerit takip menziline girdikten sonra görüyor, ekranda da çıkıyor ve fren yapıyor.Durağan cisimleri algılamıyor.
YazdımÖzelden ulaşabilirmisinz ben yazdım ama hata verdi..
Teşekkür ederim hocam, sayenizde bilgilendimSadece acc varken ışıkta duran trafiğe yaklaştığımda görmeme gibi bir problemi oluyordu. Şerit takip de takıldıktan sonra ışıktaki kalabalık duran trafiğe yaklaşırken acc değil ama şerit takip menziline girdikten sonra görüyor, ekranda da çıkıyor ve fren yapıyor.
@Vagger_Boy
yazdınızda 20 mesaj olmadan okuyamıyorum. Sırf mesaj yazmak için de yazamadım konularaYazdım
Hocam 05545675636 arayabilirsinyazdınızda 20 mesaj olmadan okuyamıyorum. Sırf mesaj yazmak için de yazamadım konulara
2014 midline plus için abs sensörü değiştirmeye kesin olarak gerek var mıdır?
Peki hocam benim aracımda hız sabitleme yok önce onu mu açtırmam lazımVar hocam evet, ucuz bir parça o abs sensörü zaten
Hocam selam. İstanbul da yardım edebilirimSelamlar herkese
Benim arabamda da acc mevcut (golf 7,5 highline)fakat panjuru değiştirdikten sonra front asist ve acc çalışmaz oldu yardımcı olabilecek var mı
Hocam k.maraşta yaşıyorum istanbula yakın olsam sizin yanınıza çoktan gelmiştim bileHocam selam. İstanbul da yardım edebilirim
Bende de hız sabitleme yoktu direk sabitleyici, sınırlayıcı, acc birlikte oldu gerek yok anlayacağınızPeki hocam benim aracımda hız sabitleme yok önce onu mu açtırmam lazım
O zaman çok iyimiş hocam. Size ortalama ne kadara gelmişti toplam ücret? yada tüm parçaları burada satan arkadaşlar varsa güncel fiyat verebilir mi? Direksiyon tuşları ve gateway hariç onlar var bendeBende de hız sabitleme yoktu direk sabitleyici, sınırlayıcı, acc birlikte oldu gerek yok anlayacağınız
@HONEY Bülent hocam ile iletişime geçin zamanında ondan almıştım iyi ki de almışım size de çok yardımcı olacaktır. Hocam montajla beraber 10-11k arası bir şeye sanırım mâl olmuştuO zaman çok iyimiş hocam. Size ortalama ne kadara gelmişti toplam ücret? yada tüm parçaları burada satan arkadaşlar varsa güncel fiyat verebilir mi? Direksiyon tuşları ve gateway hariç onlar var bende