öncelikle hayırlı olsun ama ben beğenmedim hocam, civic jantı gibi duruyor açıkçası. mallory veya audi s line jantı taksanız daha yakışırdı benceSanirim oldu gibi
Herseyin bir bedeli var çorluda 70 ile eds fotoğrafımi cekti hayirli olsun fotografi oldu
Dikkat ediyorum yinede bir yerlerden ceza geliyor sonra bari ceza yedigimize dessin diye bastim eve geldim
Tum hizlarda jantlari denedim en ufak titreşim hissetmedim
İsallah bu sekilde kusursuz korumayi becerebilirim
Bülent abi hayırlı olsun. Eğer içine sinmez satmayı düşünürsen bütçeme uyarsa değerlendirmek isterim
öncelikle hayırlı olsun ama ben beğenmedim hocam, civic jantı gibi duruyor açıkçası. mallory veya audi s line jantı taksanız daha yakışırdı bence
Bu jantı tek beğenmeyen benim herhalde
Golf 8 e yakıştıramıyorum Golf 7.5 a hiç yakıştıramadım. Aynı toyota corolla jantına benziyor.
Evet, sadece jant olan baya kusurlu. Ankara’daki sette ise bir jant kusurlu, o daha iyi ama rütüş gerekiyor. Bakınmaya devam. Denk düşerse haber verirseniz memnun olurum.
Çok güzel olmuş güle güle kullanınSanirim oldu gibi
Herseyin bir bedeli var çorluda 70 ile eds fotoğrafımi cekti hayirli olsun fotografi oldu
Dikkat ediyorum yinede bir yerlerden ceza geliyor sonra bari ceza yedigimize dessin diye bastim eve geldim
Tum hizlarda jantlari denedim en ufak titreşim hissetmedim
İsallah bu sekilde kusursuz korumayi becerebilirim
Bence gayet şık duruyor hocam, ( baklava için övmüyorum) yalnız 17 veya 18 olsaydı daha sportif dururdu görüşündeyim. Fakat böylede hiç mi hiç kötü durmuyor. Renk uyumu yeter zatenArkadaki clionun jantlari daha iyi duruyor sanki