Merhabalar, aracımı alalı 8 ay oldu yaklaşık. Aslında içimde hep 2.18i vardı ama 8 ay önce almaya bütçe yetmemişti. Ben de bir araç alayım, aldığım aracın da değeri düşmesin, ara bir araç olsun yeniden hedeflerime dönerim niyetiyle aldım Golf'ü. Geçen ani bir karar ile BMW 1.18i M Sport sırasına yazıldım kaporamı verdim. Temmuz 2023 gelecek umuyorum. Bu süreçte doğru bir karar mı verdim bilmiyorum ama şu an aradaki farkı verecek bütçem varken bu geçişi yapmak istedim. Bu süreçte Golf'ün de kendine has çok güzel bir hissiyatı olduğunu gözlemledim. Aslında aracımdan çok memnunum. Tek sıkıntı Golf'ün aşırı sade tasarımı. Sportif ve kaslı görünüş araçta her zaman etkiliyor beni. Öyle işte, sizinle paylaşmak istedim. Bu arada aldığım gibi aracıma Rline Valencia jant, katlanır ayna, ön led panjur değişimi yaptım. Kaput Stek film kaplı camlar llumar film kaplı. Aslında güzel de yatırım yapmıştım aracıma. Neyse herkes için hayırlısı olsun herkesin gönlüne göre versin. Birkaç ay sonra satmaya karar verdiğimde forumdan birileri talip olursa konuşuruz. Kendinize iyi bakın. Zaman hızla akıyor imkanlar çerçevesinde hiçbir şeyi ertelemeyin.