Golf 8 Life'dan BMW 1 M Sport'a geçiş kararı

uguto

Üye
İsim
uğur
Araç
golf life
Merhabalar, aracımı alalı 8 ay oldu yaklaşık. Aslında içimde hep 2.18i vardı ama 8 ay önce almaya bütçe yetmemişti. Ben de bir araç alayım, aldığım aracın da değeri düşmesin, ara bir araç olsun yeniden hedeflerime dönerim niyetiyle aldım Golf'ü. Geçen ani bir karar ile BMW 1.18i M Sport sırasına yazıldım kaporamı verdim. Temmuz 2023 gelecek umuyorum. Bu süreçte doğru bir karar mı verdim bilmiyorum ama şu an aradaki farkı verecek bütçem varken bu geçişi yapmak istedim. Bu süreçte Golf'ün de kendine has çok güzel bir hissiyatı olduğunu gözlemledim. Aslında aracımdan çok memnunum. Tek sıkıntı Golf'ün aşırı sade tasarımı. Sportif ve kaslı görünüş araçta her zaman etkiliyor beni. Öyle işte, sizinle paylaşmak istedim. Bu arada aldığım gibi aracıma Rline Valencia jant, katlanır ayna, ön led panjur değişimi yaptım. Kaput Stek film kaplı camlar llumar film kaplı. Aslında güzel de yatırım yapmıştım aracıma. Neyse herkes için hayırlısı olsun herkesin gönlüne göre versin. Birkaç ay sonra satmaya karar verdiğimde forumdan birileri talip olursa konuşuruz. Kendinize iyi bakın. Zaman hızla akıyor imkanlar çerçevesinde hiçbir şeyi ertelemeyin.

Hayırlı olsun şimdiden, bmw-audi-mercedes alıp pişman olma ihtimaliniz çok düşük, jantları aracınızdan ayrı olarak satarsanız forumda talibi çok olucaktır

Merhabalar, aracımı alalı 8 ay oldu yaklaşık. Aslında içimde hep 2.18i vardı ama 8 ay önce almaya bütçe yetmemişti. Ben de bir araç alayım, aldığım aracın da değeri düşmesin, ara bir araç olsun yeniden hedeflerime dönerim niyetiyle aldım Golf'ü. Geçen ani bir karar ile BMW 1.18i M Sport sırasına yazıldım kaporamı verdim. Temmuz 2023 gelecek umuyorum. Bu süreçte doğru bir karar mı verdim bilmiyorum ama şu an aradaki farkı verecek bütçem varken bu geçişi yapmak istedim. Bu süreçte Golf'ün de kendine has çok güzel bir hissiyatı olduğunu gözlemledim. Aslında aracımdan çok memnunum. Tek sıkıntı Golf'ün aşırı sade tasarımı. Sportif ve kaslı görünüş araçta her zaman etkiliyor beni. Öyle işte, sizinle paylaşmak istedim. Bu arada aldığım gibi aracıma Rline Valencia jant, katlanır ayna, ön led panjur değişimi yaptım. Kaput Stek film kaplı camlar llumar film kaplı. Aslında güzel de yatırım yapmıştım aracıma. Neyse herkes için hayırlısı olsun herkesin gönlüne göre versin. Birkaç ay sonra satmaya karar verdiğimde forumdan birileri talip olursa konuşuruz. Kendinize iyi bakın. Zaman hızla akıyor imkanlar çerçevesinde hiçbir şeyi ertelemeyin.
Karar cok dogru hocamda temmuza kadar o arac 2milyon olur
Ben ocakta yazildim mart teslim yazildigimda 1350idi fiyat suan 1476 oldu teslim alana kadar 1600 olucak bu gidisle.bugun aradilar bi arac bosa cikti diye renginden oturu istemedim.ama tabi bu bosa cikan araclarinda bi listesi var.

Karar cok dogru hocamda temmuza kadar o arac 2milyon olur
Ben ocakta yazildim mart teslim yazildigimda 1350idi fiyat suan 1476 oldu teslim alana kadar 1600 olucak bu gidisle.bugun aradilar bi arac bosa cikti diye renginden oturu istemedim.ama tabi bu bosa cikan araclarinda bi listesi var.
euro artmazken araç fiyatları neden artıyor orası ayrı muamma..

• Beğen
Tepkiler: SCC
Sizin araci test etme sansiniz oldu mu.bende dizelini alicam nasipse

Cevabi basit arac az talep cok
aracın az olmasını bende anlamıyorum avrupada fabrikalarda cip krizinin olmadıgı söylendi..demek bizim ülkemize istenilen adette araç gelmiyor eskiden geliyordu enflasyonda olsa euro üzerinden fiyatlanıyor anlamak güç

Benim Arkadaş

15 kasımda bmw 1.16 dizel icin 75.000 kaporasını verdi.

O günden bu yana bmw deki hatun ???

Aracınız üretime planlamasına alındı
Üretimden çıktı
Gemiye binecek
Gemiden inip trene binecek
Trenden inip tıra binecek
Gümrüğe inecek

Bu bilgilendirmelerin hicbirini yapmadan

5 şubat deprem

6 şubat günü arkadaşı arıyor

Aracınız gelmek üzere 10-15 güne gümrüge girdiği gün faturasını kesmemiz lazım parayı eft gecmeniz lazım falan ?

20 gün gecti ?

Arabadan ne haber var ne de bmw deki süslü hatundan...

Bunların alayı haysiyetsiz hani fatura kedilcekti??

Deprem oldu piyasa durur diye ?

Şaaak araba geliyor parayı gecin

Baktılar , dolar / euro ucmadı millet normal hayata devam , alsatcılar yine piyasaya devam edecek ,,,geliyor dedikleri araç yine ortadan kayboldu.

Düzenli araç geliyor, gelenleri alsatcılara veriyorlar .

Bekle araç gelsin???

Benim Arkadaş

15 kasımda bmw 1.16 dizel icin 75.000 kaporasını verdi.

O günden bu yana bmw deki hatun ???

Aracınız üretime planlamasına alındı
Üretimden çıktı
Gemiye binecek
Gemiden inip trene binecek
Trenden inip tıra binecek
Gümrüğe inecek

Bu bilgilendirmelerin hicbirini yapmadan

5 şubat deprem

6 şubat günü arkadaşı arıyor

Aracınız gelmek üzere 10-15 güne gümrüge girdiği gün faturasını kesmemiz lazım parayı eft gecmeniz lazım falan ?

20 gün gecti ?

Arabadan ne haber var ne de bmw deki süslü hatundan...

Bunların alayı haysiyetsiz hani fatura kedilcekti??

Deprem oldu piyasa durur diye ?

Şaaak araba geliyor parayı gecin

Baktılar , dolar / euro ucmadı millet normal hayata devam , alsatcılar yine piyasaya devam edecek ,,,geliyor dedikleri araç yine ortadan kayboldu.

Düzenli araç geliyor, gelenleri alsatcılara veriyorlar .

Bekle araç gelsin???
Bana hicbir zaman kesin bisey soylemediler.bastan mart diye konustuk.2 kere firsat geldi kredi cikmayan birinin yerine onuda ben istemedim renginden oturu.hatta aracimi satmama ramak kalmisken sattirmadi ben haber vericem diye bende vazgectim.hicbir zaman kesin bi tarih vermiyorlar.cok personel isten cikartmislar sanirim butur olaylardan oturu.ben bekliyorum suan ama aracimi satmis olsaydim cikan araci alirdim.bu kadar beklemisken 1 ay daha beklicem.

@41HU367

Bu tip uzun metrajlı beklemeli sıfır araç alımlarında eldeki aracı asla gaza gelip hemen satmamak lazım

bmw yi alacak arkadaş

15 kasım kapora
Bu tarihte
(Sportline) 1.16 d liste fiyatı 1.079.000

Bugün

Bu 1.16 d 1.289.000

Eldeki 2016
Golf 1.2 tsi dsg km 45.000
Sür konfor ışık paket zaten var
Sunroof
Uled
ergo koltuk (parca derili )
Dijon
Geri görüs
12.000 tramer var

Bu araca 15 kasımda 580 veriyorlardı

Bu gün ? Bana göre 710-720 eder

Eldeki ne kadar degerlensede
Sıfırın zamlarına yetisemiyor.

Son düzenleme:
@41HU367

Bu tip uzun metrajlı beklemeli sıfır araç alımlarında eldeki aracı asla gaza gelip hemen satmamak lazım

bmw yi alacak arkadaş

15 kasım kapora
Bu tarihte
(Sportline) 1.16 d liste fiyatı 1.000.079

Bugün

Bu 1.16 d 1.289.000

Eldeki 2016
Golf 1.2 tsi dsg km 45.000
Sür konfor ışık paket zaten var
Sunroof
Uled
ergo koltuk (parca derili )
Dijon
Geri görüs
12.000 tramer var

Bu araca 15 kasımda 580 veriyorlardı

Bu gün ? Bana göre 710-720 eder

Eldeki ne kadar degerlensede
Sıfırın zamlarına yetisemiyor.
Ama soylede bi sey var.suan 1475 olan msportu aldiginizda sari sitede 1600e ilanda ayni sekilde sportline 1400e ilanda.nasil bi ag var aralarinda sifira zam geleceginin haberini alip araclarini yukseltiyolar.

Aradaki makas hep aynı kalsın diye almıştım aslında Golf'ü. 2022 Golf life daha 10 bin km'de. Alacağım aracın fiyatı yükseliyor evet ama benim aracım da yükseliyor makas hep aynı kalmaz belki ama çok açılacağını sanmıyorum. Şimdi 2023 araçları üretilmeye başlandı sene başında marttan sonra bir anda araçlar ardı ardına giriş yapmaya başlayacak. O zaman vazgeçenlerin araçlarından daha fazla teklif gelecektir. Bu fiyat artışlarından dolayı çok insan vazgeçecek bence. Ya da dediğiniz gibi en kötüsü kaporayı geri alır çekilirim. Öyle bir opsiyon olduğundan rahatım.

Aradaki makas hep aynı kalsın diye almıştım aslında Golf'ü. 2022 Golf life daha 10 bin km'de. Alacağım aracın fiyatı yükseliyor evet ama benim aracım da yükseliyor makas hep aynı kalmaz belki ama çok açılacağını sanmıyorum. Şimdi 2023 araçları üretilmeye başlandı sene başında marttan sonra bir anda araçlar ardı ardına giriş yapmaya başlayacak. O zaman vazgeçenlerin araçlarından daha fazla teklif gelecektir. Bu fiyat artışlarından dolayı çok insan vazgeçecek bence. Ya da dediğiniz gibi en kötüsü kaporayı geri alır çekilirim. Öyle bir opsiyon olduğundan rahatım.
ben audi ve vw ye çok araç sormaya gittim.audi sline golfte rline imkansız dediler.showrooma gelmeyeli aylar yıllar oldu dediler.bende tesadüf bmw yi aradım.hem istediğin aracı getiririz hemde fiyat olarak bu ikisiyle aynı seviyede olunca yazıldım.ama aracı kullanma şansım olmadı.test aracları yok.videoları izleyerek karar verdim.golfü alırkende yaklaşık 2 ay beklemiştim.o zamanda fiyat garantisi vermemişlerdi ama onda fiyat değişmemişti.buna aşırı zam geliyor.60-70 bin her seferinde.ben arıcımı satmıştım.son anda bi arkadaş uyardı beni sakın aracını satma son ana kadar bekle diye.iyikide dinlemişim onu.gerçi bana fırsat geldi hemde 2 sefer almadım.bu kadar beklemişken sonuna kadar beklicem.dediğiniz gibi aşırı uçarsa alırız kaporamızı vazgeçeriz.

ben audi ve vw ye çok araç sormaya gittim.audi sline golfte rline imkansız dediler.showrooma gelmeyeli aylar yıllar oldu dediler.bende tesadüf bmw yi aradım.hem istediğin aracı getiririz hemde fiyat olarak bu ikisiyle aynı seviyede olunca yazıldım.ama aracı kullanma şansım olmadı.test aracları yok.videoları izleyerek karar verdim.golfü alırkende yaklaşık 2 ay beklemiştim.o zamanda fiyat garantisi vermemişlerdi ama onda fiyat değişmemişti.buna aşırı zam geliyor.60-70 bin her seferinde.ben arıcımı satmıştım.son anda bi arkadaş uyardı beni sakın aracını satma son ana kadar bekle diye.iyikide dinlemişim onu.gerçi bana fırsat geldi hemde 2 sefer almadım.bu kadar beklemişken sonuna kadar beklicem.dediğiniz gibi aşırı uçarsa alırız kaporamızı vazgeçeriz.
vw neden golf ve audi getirmiyormuş bilginiz var mı? yani sebep neymiş

Geri
Üst Alt