Hocam 4 serisi grancoupe için satış temsilcisi kapora sonrası yalnızca euro kurundaki değişikliklerin fiyata yansıyacağını söyledi. Ben emin misiniz diye ısrar edince de e-posta ile bildirim yapabilirim dedi. Euro bayadır stabilken, araçtaki vergi oranı/gümrük tarifesi değişmemişken neyin zammını yapıyorlar?ben audi ve vw ye çok araç sormaya gittim.audi sline golfte rline imkansız dediler.showrooma gelmeyeli aylar yıllar oldu dediler.bende tesadüf bmw yi aradım.hem istediğin aracı getiririz hemde fiyat olarak bu ikisiyle aynı seviyede olunca yazıldım.ama aracı kullanma şansım olmadı.test aracları yok.videoları izleyerek karar verdim.golfü alırkende yaklaşık 2 ay beklemiştim.o zamanda fiyat garantisi vermemişlerdi ama onda fiyat değişmemişti.buna aşırı zam geliyor.60-70 bin her seferinde.ben arıcımı satmıştım.son anda bi arkadaş uyardı beni sakın aracını satma son ana kadar bekle diye.iyikide dinlemişim onu.gerçi bana fırsat geldi hemde 2 sefer almadım.bu kadar beklemişken sonuna kadar beklicem.dediğiniz gibi aşırı uçarsa alırız kaporamızı vazgeçeriz.