Golf 8 Life'dan BMW 1 M Sport'a geçiş kararı

ben audi ve vw ye çok araç sormaya gittim.audi sline golfte rline imkansız dediler.showrooma gelmeyeli aylar yıllar oldu dediler.bende tesadüf bmw yi aradım.hem istediğin aracı getiririz hemde fiyat olarak bu ikisiyle aynı seviyede olunca yazıldım.ama aracı kullanma şansım olmadı.test aracları yok.videoları izleyerek karar verdim.golfü alırkende yaklaşık 2 ay beklemiştim.o zamanda fiyat garantisi vermemişlerdi ama onda fiyat değişmemişti.buna aşırı zam geliyor.60-70 bin her seferinde.ben arıcımı satmıştım.son anda bi arkadaş uyardı beni sakın aracını satma son ana kadar bekle diye.iyikide dinlemişim onu.gerçi bana fırsat geldi hemde 2 sefer almadım.bu kadar beklemişken sonuna kadar beklicem.dediğiniz gibi aşırı uçarsa alırız kaporamızı vazgeçeriz.
Hocam 4 serisi grancoupe için satış temsilcisi kapora sonrası yalnızca euro kurundaki değişikliklerin fiyata yansıyacağını söyledi. Ben emin misiniz diye ısrar edince de e-posta ile bildirim yapabilirim dedi. Euro bayadır stabilken, araçtaki vergi oranı/gümrük tarifesi değişmemişken neyin zammını yapıyorlar?

klasik cevap çip krizi.sanırım vag grubunu daha çok etkiledi bu cip krizi

bir arkadaşım bmw 1.18i için kapora bırakıp araça yazıldı 2022 kasım da teslim dediler kaporasını ödedi bekledi. araç gelmedi aralık 1 de aradılar araç gelmedi bir süre de gelmeyecek felan diye konuştular. Kendisi de ben kendi aracımı sattım bunun telafisi olmalı benim aracım kasımda gelicekti 1 aralık oldu ortada araç yok buna bir çözüm bulun diyince 3 serisi var dediler elimizde şu an biraz da uyguna gelince makyajlı 3 aldı :) 1 o zaman 1.2 felandı galiba 3ü 1.7 civarı aldı diye biliyorum.

Hocam 4 serisi grancoupe için satış temsilcisi kapora sonrası yalnızca euro kurundaki değişikliklerin fiyata yansıyacağını söyledi. Ben emin misiniz diye ısrar edince de e-posta ile bildirim yapabilirim dedi. Euro bayadır stabilken, araçtaki vergi oranı/gümrük tarifesi değişmemişken neyin zammını yapıyorlar?
Internet sitesinden takip ediyorum.yani almanya yapiyor zammi direk

Dün aksam bmw1 alacak arkadaş la gecen diyalogdan ? Bir kesit!

****Bu kadar bekleyecegimize
Yeni audi 3 alıp geçseydik

****(ben) Ee bayide o da yokki

**** 2. El 3-4 bin km olanlar da hala fırsat aslında ???

*** Yavvv bırak şu VAG dsg / stronic
Servis esaretini ....

7 yıldır dsg aşkına doguş servislerin kulu / kölesi oldun

Bu bmw sevdasına ilk 15 bin bakımından sonra borusana/kosiflere rahat rahat bye bye diyebilecegimiz icin kafa yorduk

Hakkaten dedi ?

Dönüp dolasıp bmw de kaldık .
İsterse bayilerde
100 bin adet yığılı rline mk8
100 bin de sline a3 olsun ?

Hürriyet / özgürlük icin bmw yi beklemeye devam

Getirmezlerse de

Aslan gibi mk7 ye binmeye devam eder. Araç 2016 1.2 tsi ....7 sene den sonrada iyi niyet falan tınlanmazzz zaten , dogus servislere de postayı koyar takılır

Son düzenleme:
Yanlizca servis icin degil arac her anlamda audi sline ve golf rlinedan ustun.ben hic binmemistim bmw ye.gecen sifir km icin aradilar gittim baktim kalite cok belirgin zaten rakipleride degil ama fiyatlar yakin oldugu icin insanin aklina acaba geliyor.tek iyi olduklari konu benzinli 1.5 tsi motoru.eger su motor bmwde olsa arac hakkaten efsane olurmus.bende gozum kapali benzinli motor alirdim.

15 kasımda arkadaşın online kapora gectigi (75.000 tl)

Bmw 1,16 d sportline
+Hifi+ skyscraper gri

Bugün itibariyle TR gümrüge girmiş oldu.
Arkadaş da parayı eft ledi.

3 ay 20 gün de araç gelmiş oldu

Aynı süreci Bekleyen üyelerin bilgisine

@41HU367
@uguto

15 kasımda arkadaşın online kapora gectigi (75.000 tl)

Bmw 1,16 d sportline
+Hifi+ skyscraper gri

Bugün itibariyle TR gümrüge girmiş oldu.
Arkadaş da parayı eft ledi.

3 ay 20 gün de araç gelmiş oldu

Aynı süreci Bekleyen üyelerin bilgisine

@41HU367
@uguto
Benimki hazirana sarkti.aradilar gecen gun.uretim ile alakali sikinti oldugunu soylediler.

Geri
Üst Alt