Burakcan_Atabey
Yeni Üye
Primarcy 4 almıştım konforlu olsun diye pilot sport a göre ama primarcy de pilot sport dan kalmaz pilot sport 5 kullanan arkadaşım da var konforu gayet iyimichlen hangi modeli hocam
Primarcy 4 almıştım konforlu olsun diye pilot sport a göre ama primarcy de pilot sport dan kalmaz pilot sport 5 kullanan arkadaşım da var konforu gayet iyimichlen hangi modeli hocam
Vallahi bende de aynı modelle geldi araç nexen nfera sport bazrn tutunmuyor gibi geliyor araç.Arkadaşlar merhaba kısa bir sorum olacaktı. Aracım 1.5 eTsi Golf 8 Lastiklerim bayi çıkışlı nexen nfera sport Lastiklerde herhangi bir yıpranma vs söz konusu değil fakat ben aracımın frenleme mesafelerinden pek memnun değilim. Acaba bu sorun neyden kaynaklanıyordur, benzer sorunlardan şikayetçi olan var mı acaba aranızda?
500km civarlarını geçti mi?Michlen pilot sport 4 kullanıyorum memnun değilim çok kaygan lastik
Kaygan?Michlen pilot sport 4 kullanıyorum memnun değilim çok kaygan lastik
Geçti yine kaygan500km civarlarını geçti mi?
Hem fren yapınca hem yerinden kalkışta patinaj yapıyor. Şehir içi kullanıyorum zaten yol normal düz asfalt. Yerinden kalkışta bile azcık gaza basınca patinaj yapıyor. Alırken bana michlenin sıcakta effektli olmuycağnı söylemiştiler. Ama bir sevdaya kapılıp aldım yinedeKaygan?
Fren yapınca mı tutunamıyor, patinaj mı yapıyor..?
Yol, nasıl yol?
Lastik basınçlarını siz mi yoksa lastikçi mi kontrol ediyor?Hem fren yapınca hem yerinden kalkışta patinaj yapıyor. Şehir içi kullanıyorum zaten yol normal düz asfalt. Yerinden kalkışta bile azcık gaza basınca patinaj yapıyor. Alırken bana michlenin sıcakta effektli olmuycağnı söylemiştiler. Ama bir sevdaya kapılıp aldım yinede
Her hafta kontrol ettiriyorum lastik basıncını farklı farklı yerlerdeLastik basınçlarını siz mi yoksa lastikçi mi kontrol ediyor?
Fazla hava basılıyor olabilir. İsterseniz bir de lastik basma koşullarına uygun olarak kendiniz basmayı deneyiniz. Fark edebilir.Her hafta kontrol ettiriyorum lastik basıncını farklı farklı yerlerde
Teşekkür ederim hocam bugün iş çıkışı deniyicem söylediğiniz gibi.Fazla hava basılıyor olabilir. İsterseniz bir de lastik basma koşullarına uygun olarak kendiniz basmayı deneyiniz. Fark edebilir.
Aşağıda kendi tecrübemi paylaştım. Deneyebilirsiniz.
https://www.golftutkusu.com/topic/15377-buguen-guenlerden-lastik-basinci/