Temizlik ücreti almadılar, arkadaşımın aracını temizlediler aradım görüştüm kendi aracımı da müsaitliğimde götüreceğim.@tornado72 arka bagajın kablo soketini koruyan kauçuğun kaportaya yapışan kısımları kontrol ettim tam olarak oturmuş durumda gevşeklik vs. yok
@frhtmst hocam bence de cam filminden sonra oldu heralde. serviste temizlik malzemesi için servis ücreti aldılar mı? şu an leke varmı
Son durum şu şekilde, serviste sildirdim saolsunlar ilgilendiler fakat sildikten sonra kurumasını bekleyip tekrar silelim bir kez daha gelin dediler fırsat bulup gidemedim. Büyük oranda temizlendi, tekrar silince tamamiyle düzelecek diye umut ediyorum.
tesekkürler peki silerken ne kullandınız? gereksiz temizlik ürünlerine para harcamayalım artı leke de bırakmak istemiyorum bilgi verirseniz sevinirimBende ki sorun ortadan kalktı silince. Azze bi iz kalmıştı onuda ikinci defa sildim ve halloldu.
One Life Live it.!!!
Mikrofiber temiz bez kullandım hepsi bu. gözünüzde büyütmeyin bence. en nihayetinde her türlü kir-pisin bir temizleyicisi vardırtesekkürler peki silerken ne kullandınız? gereksiz temizlik ürünlerine para harcamayalım artı leke de bırakmak istemiyorum bilgi verirseniz sevinirim