🧿 Golf 8 İmpression & Life IQ LIGHT MATRİX Far Retrofit "Dünyayı bilmem ama Türkiye'de tek"

Cevap için çok teşekkürler. Benim cam şerit takip destekli bir cam. Açıkçası 60-70 bin’i gözden çıkarmıştım ama 100-150 vermem muhtemelen😊

@İlker34 görüşmen lazım benim kabataslak tahminlerim belki daha uygun farlar bulabilirsin malzeme bulabilirsin bilemiyorum her şeyin anahtarı o...

Benim araca yapmıştık aracınız nedir
Golf 7.5 Highline 2020 1.5 TSI. Aslında aracım fabrika çıkışı dolu bi araç. R-line yarış mavisi keyless 18 sebring jant vs. Ama tek eksiğim adaptif far. Onu araştırıyorum birkaç gündür :) Aracın ilk sahibi ben olsaydım kesin alacağım opsiyon olurdu.

Son düzenleme:
Metin hocam sanırım ilana çıkarmışsınız aracı? Niyet makyajlı golf mü yoksa başka bir plan mı var? Bu arada sunroof olsa sahi manada kaçırmayacağım bir araç olurdu diyebilirim.

Metin hocam sanırım ilana çıkarmışsınız aracı? Niyet makyajlı golf mü yoksa başka bir plan mı var? Bu arada sunroof olsa sahi manada kaçırmayacağım bir araç olurdu diyebilirim.

Evet çıkardım satılığa aracı, şuan için acil bir planım yok keyfe keder... yazan ve ekleyen çok cezbeden olmadı 🙃 rakamda her şekilde anlaşabilirim herhalde...

sunrooflu araç ben genelde kullanmıyorum zaten style ve rline bu yüzden almıyorum ve yüzden dolduruyorum buda artık bende hastalık haline geldi 🙂↔️ yakın bir arkadaşımın geçmişte yaşadığı kazadan dolayı...
uzun zaman oldu artık çocuklar kocaman oldu belki bundan sonraki olabilir psikolojime bağlı 😔

Merhaba İmpression başlığıma Life paketide ekliyorum...

Matrix farı araçlarınıza uygulayabilirsiniz...

https://www.golftutkusu.com/topic/2...etsi-110-ps-life-dsg-mercan-kirmizisi/page/22

• Ön cam değişimi ( 5H0845011ALNVB )
  • Şerit takip ( 5WA980653D )
  • Iq light matrix far ( 5H1941059 - 060 )
  • Xenon far beyni x2 ( 992941571 AE )
  • Matrix Modülü ( 5WA907338 )
  • Acc radar ( 5WA907572 )
  • Acc radar amblem ( 5H0853601 )
  • Swapp Lisans (680€)
  • Kablo setleri
  • Montaj
  • İmpression için far seviye sensörü life pakete gerek yok
merhaba hocam aracim 2023 golf life,bende styledaki fara dönüştürmek istiyorum yani en azından mercekli olsa daha iyi aydınlanma sağlamak için piyasada orijinal olmayan 17 20k li civarında (galiba cin mali)iq ledler var onerirmisiniz çevrenizde kullanan var mı,far tasarımı yapan bir iki yere sordun mercek takabilir misiniz diye yapamayız düzgün olma dediler

merhaba hocam aracim 2023 golf life,bende styledaki fara dönüştürmek istiyorum yani en azından mercekli olsa daha iyi aydınlanma sağlamak için piyasada orijinal olmayan 17 20k li civarında (galiba cin mali)iq ledler var onerirmisiniz çevrenizde kullanan var mı,far tasarımı yapan bir iki yere sordun mercek takabilir misiniz diye yapamayız düzgün olma dediler

merhaba hocam, uzak doğu ürünü çıkar hayatından...

geçen sene bunu sorsan style fara geç derdim bu yıl demiyorum bence gerek yok direk aracı satıp style almalısn...

Ben orijinal led performans farlara geçiş yaptım ve çok memnunum. Bu olayda en zor farların aracınıza göre tekrar kodlanması. Ben Ender'de yaptırdım ve sorunsuz kullanıyorum. Toplam değişim maliyeti araç değiştirecek seviyelere geldiyse o zaman Metin abiye katılırım, hala ciddi fark varsa o zaman kendi aracın en iyisi.

Çıkma ve temiz led performans fiyatlarını ve kodlama, montaj fiyatı alırsan bu hesabı rahat yaparsın.

Ben orijinal led performans farlara geçiş yaptım ve çok memnunum. Bu olayda en zor farların aracınıza göre tekrar kodlanması. Ben Ender'de yaptırdım ve sorunsuz kullanıyorum. Toplam değişim maliyeti araç değiştirecek seviyelere geldiyse o zaman Metin abiye katılırım, hala ciddi fark varsa o zaman kendi aracın en iyisi.

Çıkma ve temiz led performans fiyatlarını ve kodlama, montaj fiyatı alırsan bu hesabı rahat yaparsın.

Aynen katılıyorum...
Kaldıki profilinde Isparta yazıyor oralarda bulman zor bu işlemi yaptırman ürünü almandan daha zor beceremezler anca herşeyi alıp bir kaç günlüğüne İstanbula gelmen gerek...

Life style arası far farkını bilmiyorum hocam ancak şunu belirteceğim, 8v kasa Audi a3 farların aydınlatma kalitesi, düştüğü yerdeki parlaklığı style farın yanından geçmez; o tip bir far kalitesinde araç kullandıysanız Led performans farlar yine sizi mutlu etmez. Şahsi kanaatim, çok da iyi diyemeyeceğimiz bir style far için zahmete girmeyin. İq light için bu zahmete girin daha iyi.

Life style arası far farkını bilmiyorum hocam ancak şunu belirteceğim, 8v kasa Audi a3 farların aydınlatma kalitesi, düştüğü yerdeki parlaklığı style farın yanından geçmez; o tip bir far kalitesinde araç kullandıysanız Led performans farlar yine sizi mutlu etmez. Şahsi kanaatim, çok da iyi diyemeyeceğimiz bir style far için zahmete girmeyin. İq light için bu zahmete girin daha iyi.

şunu eklemek lazım style far için sadece bir far ve far anahtarı ilave tesisat montaj gerek en basiti lakin ıq light için camın değişmesine kadar girmek zorunda sadece matrix kodlamasın 700€ basit bir şey değil minumum çıkma far ile 100bin montaj dahil cam falan hariç...

şunu eklemek lazım style far için sadece bir far ve far anahtarı ilave tesisat montaj gerek en basiti lakin ıq light için camın değişmesine kadar girmek zorunda sadece matrix kodlamasın 700€ basit bir şey değil minumum çıkma far ile 100bin montaj dahil cam falan hariç...
Hocam daha zor olduğu bir gerçek, ancak Led performans farlar da verilen emek ve maliyeti karşılayacak bir kalite sunuyor mu tartışılır.

Hocam daha zor olduğu bir gerçek, ancak Led performans farlar da verilen emek ve maliyeti karşılayacak bir kalite sunuyor mu tartışılır.

Bence yeterli...

Benim yaptığım bu işlemi ozaman evet herşey kolay yurt dışı alışverişi kolay herşeye ulaşabiliyorduk ama şu zaman için maddi anlamda 150k geçen bir işlem yani aracı satıp +150k daha koysan daha iyi araç alınır benim fikrim bu yönde şuan life aracım olsa ıq far yaparmıyım asla:) 150k yani az değil...

Geri