🧿 Golf8 İmpression & Life IQ LIGHT MATRİX Far Retrofit "Dünyayı bilmem ama Türkiye de tek"

Cevap için çok teşekkürler. Benim cam şerit takip destekli bir cam. Açıkçası 60-70 bin’i gözden çıkarmıştım ama 100-150 vermem muhtemelen😊

@İlker34 görüşmen lazım benim kabataslak tahminlerim belki daha uygun farlar bulabilirsin malzeme bulabilirsin bilemiyorum her şeyin anahtarı o...

Benim araca yapmıştık aracınız nedir
Golf 7.5 Highline 2020 1.5 TSI. Aslında aracım fabrika çıkışı dolu bi araç. R-line yarış mavisi keyless 18 sebring jant vs. Ama tek eksiğim adaptif far. Onu araştırıyorum birkaç gündür :) Aracın ilk sahibi ben olsaydım kesin alacağım opsiyon olurdu.

Son düzenleme:
Metin hocam sanırım ilana çıkarmışsınız aracı? Niyet makyajlı golf mü yoksa başka bir plan mı var? Bu arada sunroof olsa sahi manada kaçırmayacağım bir araç olurdu diyebilirim.

Metin hocam sanırım ilana çıkarmışsınız aracı? Niyet makyajlı golf mü yoksa başka bir plan mı var? Bu arada sunroof olsa sahi manada kaçırmayacağım bir araç olurdu diyebilirim.

Evet çıkardım satılığa aracı, şuan için acil bir planım yok keyfe keder... yazan ve ekleyen çok cezbeden olmadı 🙃 rakamda her şekilde anlaşabilirim herhalde...

sunrooflu araç ben genelde kullanmıyorum zaten style ve rline bu yüzden almıyorum ve yüzden dolduruyorum buda artık bende hastalık haline geldi 🙂↔️ yakın bir arkadaşımın geçmişte yaşadığı kazadan dolayı...
uzun zaman oldu artık çocuklar kocaman oldu belki bundan sonraki olabilir psikolojime bağlı 😔

Geri
Üst Alt