Start stop çalışıyor mu hocam, start stop çalışacak kadar akü ömrü varsa sanmam sistemi kapatacağını. En olası görünen radarın da kurcalandığını düşününce açının bozulması.Bu arızanın akü zayıflamasıyla alakası olabilir mi
Start stop çalışıyor mu hocam, start stop çalışacak kadar akü ömrü varsa sanmam sistemi kapatacağını. En olası görünen radarın da kurcalandığını düşününce açının bozulması.Bu arızanın akü zayıflamasıyla alakası olabilir mi
Hocam sizi, ticari kaygı ile hareket etmediğiniz açık açık bilgi verdiğiniz için tebrik ederim.Kalibrasyon ayarı gerekiyor büyük ihtimal panjur ayaklarını ters taktığı için yaralamıştır. Ön logoyu söküp iPhone kullanıyorsanız ölçüm uygulamasındaki su terazisi ile dikey ve yatay ölçüm yapın, fakat gene Odis bulunan bir Vag dükkanına gidip kalibrasyonu tanımlamanız gerekir, eski haline kendi kendine dönmez. Ustaya çok selamlar radarı ters takmak ciddi bir başarı.
Haklısınız hocam aküm iyice bitmişti bugün değiştirdim sorun akü değilmişStart stop çalışıyor mu hocam, start stop çalışacak kadar akü ömrü varsa sanmam sistemi kapatacağını. En olası görünen radarın da kurcalandığını düşününce açının bozulması.
Soketi rahat üç beş sefer kontrol ettim hocam yerindebence soketini takmamışlar. hatada iletişim yok diyor.
Ben farklı şehirde yaşıyorum ama uzaktan çözülebilecek gibi bi şey mi pekiAynı sorun bende de oldu @zulalyol abi sağolsun 2dk da halletti. Sapma açıları oynamış biraz uzun süre kullanıyorum bir sıkıntı yapmadı daha.
soketi söküp pinler sağlam mı diye kontrol edin. Eğer ters takmayı başardı ise pinler sağlam değildir.Soketi rahat üç beş sefer kontrol ettim hocam yerinde