Kablosuz Şarj (Tamamlandı)

(y)

Son düzenleme:

Merhaba tekrardan herkese, Loading %50 kısmından sonrasında hiçbir ilerleme olamadı kablosuz şarj konusunda. Bu kablosuz şarjın montaj şemasına sahip olan birisi var mıdır ? Standı dahi iade edip yenisini istedim gönderen yer çalıştığına dair video dahi attı. Fakat benim aracımda kodlaması ve montajı olmasına rağmen çalışmadı. Bilgisi olan var mıdır ?

Yardimci olayim;
5 numaralı pin—BCM t73c/14
1 numaralı pin—SC16
4 numaralı pin—Şasi bağlantı
3 numaralı pin— teyp arkası gri t12/11
2 numaralı pin- teyp arkası gri t12/5

Bunları yaptıktan sonra;

5f kodlama kismi;
Byte15 Bit5 Wireless charging availability ... enable (note: displays the LTE icon)

Yardimci olayim;
1 numaralı pin—SC16

Bunları yaptıktan sonra;

5f kodlama kismi;
Byte15 Bit5 Wireless charging availability ... enable (note: displays the LTE icon)
Çok teşekkür ederim hocam taktırdığım yere bu yönlendirmeniz ile bir daha denettireceğim. Emeğinize sağlık

Rica ederim zaten biliyorlardir basit bi islem

Hocam taktılar ettiler kodlama da yaptılar yok yani çalışmadı bir de sizin dediklerinizle denettireceğim

Yardimci olayim;
1 numaralı pin—SC16

Bunları yaptıktan sonra;

5f kodlama kismi;
Dediğiniz gibi hocam, bcm den c 14 e girildi, sigortadan 16 ya girildi, şasi yapıldı, teybin arkasında ki kare soketin grisinde ki 11 ve 5 e girildi hatta bunları + ve - diye kontrolde ettim….

Sonuç yine hüsran…. Stant çalışmıyor…. Ve şöyle diyeyim sorun asla stantta değil. Skoda Scala’dan söküp taktığın stantta çalışmadı sonra geri skodaya takınca çalıştı…..

Denemek için bende ünite olmadığından ünite buldum emanet ona taktık, onu kodladık acaba keramet onda mı diye yine yok….

Bunun çözümü nedir ? Ankara’da yardımcı olabileceğiniz ya da önerebileceğiniz yer var mıdır ?

Dediğiniz gibi hocam, bcm den c 14 e girildi, sigortadan 16 ya girildi, şasi yapıldı, teybin arkasında ki kare soketin grisinde ki 11 ve 5 e girildi hatta bunları + ve - diye kontrolde ettim….

Sonuç yine hüsran…. Stant çalışmıyor…. Ve şöyle diyeyim sorun asla stantta değil. Skoda Scala’dan söküp taktığın stantta çalışmadı sonra geri skodaya takınca çalıştı…..

Denemek için bende ünite olmadığından ünite buldum emanet ona taktık, onu kodladık acaba keramet onda mı diye yine yok….

Bunun çözümü nedir ? Ankara’da yardımcı olabileceğiniz ya da önerebileceğiniz yer var mıdır ?
Hocam Ankara da @necati abi Kaygusuz oto ivedigi oneririm. Cozulecek birseyse necati abi halleder.

hocam belki kablolama hatalıdır. modülden diğer modüllere giden kablolamayı elsa ile bi kontrol edin derim. mesela kablosuz şarj modülü soketi pin 1 den üniteye pin 3 e gitmesi gereken kablo modülün soketindeki pin2 den geliyor olabilir.
kablolarda kopukluk olabilir uçtan uca multimetre ile de ölçün derim.

Ekli dosyalar

• golf sarj.jpg
    golf sarj.jpg
    368.9 KB · Görüntüleme: 19
Bugün sabahtan Opsiyonel Otomotiv’in yolunu tuttum. Koray Bey’in sihirli elleri sorunu çözdü ve bir retrofit daha son buldu.

@driver_can , @kralmali , @ZaGani , @metinkar hocama çok teşekkür ederim emekleri için…

Görselleri paylaşıyorum….

Son düzenleme:
Şarj hızından memnun kaldım. Evde ki priz gibi değil asla yalnız. Öyle idaretende şarj etmiyor ikisinin ortası tam (Standın parça numarasını da 5NA 980 611 bulamadığımdan 5GC 980 611 kullandım)

Ekli dosyalar

• 41B47EF2-4CBD-49B6-954C-EEE578B0B662.jpeg
    41B47EF2-4CBD-49B6-954C-EEE578B0B662.jpeg
    173.1 KB · Görüntüleme: 56
  • 86F2271C-C960-4CF1-867F-F938AC8711E8.jpeg
    86F2271C-C960-4CF1-867F-F938AC8711E8.jpeg
    178.7 KB · Görüntüleme: 52
  • D3D14201-8D98-4E40-9F1C-3BB8D38C0785.png
    D3D14201-8D98-4E40-9F1C-3BB8D38C0785.png
    754 KB · Görüntüleme: 51
Teşekkür ederim Bülent hocam. Sorun bağlantıdaymış. Satın aldığım yerin doğrultusunda söylediğimden olmamış. Opsiyonel Otomotiv kendi bildiği gibi yapınca oldu 👍🏻 @HONEY

Geri
Üst Alt