silverknight
Üye
- İsim
- -
Dizel partikül filtresi dolduğunda dediğiniz şeyı uyarı lambası verip yakiyordu hocam. Fakat şu an öyle bir uyarı bulunmamakta.Araciniz dizel sanirim. Ismini tam hatirlamiyorum ama dizellerde bisey temizleme olayi vardi. Bunu yapamadiginda yakit artiyordu. Cozumu 10-15 dakika kadar araci zorlamak devirli kullanmakti. Bilenler varsa sebebi buda olabilir mi ki ?
Hocam çok zahmet vermişiz sizede. Ne kadar teşekkür etsem azdır çarşamba günü için randevu aldım. Çok sağolun varolun.@silverknight Hocam şimdi ustayla görüştüm şikayetinizi aynen ilettim,ustanın söylediğine göre olası bir arıza durumunda arıza lambasının yanacağını ve tüketimin yoğun trafik ve yokuşlu yollarda malum yüksek olacağını ve ortalama tüketim değerlerinin de daha yüksek görüleceğini söyledi. Rolantide devir saatinin titremesi bazı zamanlarda olabilirmiş. Servise baktırın içiniz rahat etmiş olur. Artvin rize yolu zaten s=bigstar vospa :'(
Tabiki. Ek olarak yolluyorum hocam konuya.Hocam tüketimi tam değerlendirmemiz için ortalama hızı da görsek iyi olur.
Bana açık açık dediler abi, yazılım güncelledik ondan olabilir diye. Getirin tekrar yazılımı kontrol edelim dediler en son. Tepeden tırnağa bi genel kontrol yaptırayım da gönlüm rahat olsun diyorum@silverknight
Aynı durum benim başıma geldi.
Servise iki üç kez gittim. Sözde test sürüşü de yapmışlar ne mi oldu...?
Hiç bir şey ...
Değerler normal dediler.
Ama benim teorim ...
Aracın yazılımının güncellendiği yolunda...
Ancak bunun açıkça değil de gizlice yapıldığı.
Moderatör tarafında düzenlendi: