Güzel memleket Antalya

Negatiwe

Efsane Üye

İsim
Serdar K
Değerli arkadaşlar, kısmet olursa ay sonu izne ayrılacağım. Tatil için Antalya Kemer tarafına yer ayırttık. 

Yolculuğumuz aile bireyimiz Golf ile olacak. Ben uzun yolda Golfü daha çok seviyor ve daha başka duygular ile kullanıyorum.

Gece dörtte yola çıkmayı planlıyoruz, 100 kmh altına düşmezsem öğlen 12.00 gibi otelde oluruz diye tahmin ediyorum. (Acelem kesinlikle yok)

Bundan önceki aracımı Antalyadan almıştım yola yabancı değilim, bu aracı da İzmirden almıştık, (Murat Abi'ye teşekkürler) uzun yol tecrübem çok kötü sayılmaz.

Yol, istikamet, radar, sürüş açısından önerileriniz ve görüşleriniz önemli. Şimdiden teşekkürler.

D2nOWv.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Negatiwe

Değerli Serdar Hocam;

Tatil bir keyifse Golf ile tatile gitmek ayrı bir keyif...

Bu keyfi tattım bilirim... Bir sonraki tatile bakalım nasıl gideriz? Ve hatta gider miyiz? Allah bilir.

Arabaya binip hedefe varıncaya kadar durmadan gitmek senin tarzın....

Benimkisi ise naçizane dura dura keyfini uzata uzata gitmek.  

O güzergahı hiç kullanmadığım için radar bilgim yok ama bilen dostlarımız yardımcı olacaktır eminim.

İyi eğlenceler dostum

Yolunuz açık olsun @Negatiwe hocam :)

henüz golf'ü uzun yoldu sürme fırsatım olmadı, bol bol tecrübelerinizi aktarırsanız bu konuda çok mutlu olurum. 

@Negatiwe

Değerli Serdar Hocam;

Tatil bir keyifse Golf ile tatile gitmek ayrı bir keyif...

Bu keyfi tattım bilirim... Bir sonraki tatile bakalım nasıl gideriz? Ve hatta gider miyiz? Allah bilir.

Arabaya binip hedefe varıncaya kadar durmadan gitmek senin tarzın....

Benimkisi ise naçizane dura dura keyfini uzata uzata gitmek.  

O güzergahı hiç kullanmadığım için radar bilgim yok ama bilen dostlarımız yardımcı olacaktır eminim.

İyi eğlenceler dostum
yandex işe yarar mı uzun yoldaki radarlar için ? kamera simgesi ile belirtiliyordu sanki bunlar. birde uzun yol ise zaten sık sık selektör yapanlar olacaktır uyarı babında Serdar hocam.

Şimdiden iyi tatiller hocam.

Değerli arkadaşlar, kısmet olursa ay sonu izne ayrılacağım. Tatil için Antalya Kemer tarafına yer ayırttık. Yolculuğumuz aile bireyimiz Golf ile olacak. Ben uzun yolda Golfü daha çok seviyor ve daha başka duygular ile kullanıyorum.

Gece dörtte yola çıkmayı planlıyoruz, 100 kmh altına düşmezsem öğlen 12.00 gibi otelde oluruz diye tahmin ediyorum. (Acelem kesinlikle yok)

Bundan önceki aracımı Antalyadan almıştım yola yabancı değilim, bu aracı da İzmirden almıştık, (Murat Abi'ye teşekkürler) uzun yol tecrübem çok kötü sayılmaz.

Yol, istikamet, radar, sürüş açısından önerileriniz ve görüşleriniz önemli. Şimdiden teşekkürler.

D2nOWv.jpg
Hocam bu güzergahı 1 gün arayla gidiş-dönüş yaptım ben de Golfüm ile 1.5 ay önce. Emin olun zevkli ve insanı yormayan bir güzergahtır. Oldukça da konforludur.

Güzergah en ideali. Otobandan çıktıktan sonra 15-20 km ileride bir köfteci vardı adını unuttum köfteleri oldukça güzeldi. Bence denenebilir. Afyon'da kaymaklı bir ekmek kadayıfı götürülebilir (adalya tesisleri). Ayrıca Afyon'da bir starbucksın önünden geçeceksiniz. Durup bir filtre kahve içmek güzel olabilir.

Yolun %90nı sıcak asfalt diye tabir edilen duble yoldur. 1 metre bile bu duble yol ara vermez. Yolun sonuna doğru bucak-Antalya arası sıcak asfalt biter soğuk asfalt başlar. Burada biraz tıngırtılı bir 80 km geçireceksiniz. İyi haber ise bu 80 km yokuş aşağı olacak. Ortalama tüketiminiz bu arada en az 0.2 lt düşecek :)

Kütahya şehir içi radarlara dikkat. Aynı şekilde Bilecik-Adapazarı arasında da radar noktaları var. Kütahya-Afyon arası olukça düz ve ıssızdır. Biraz sıkabilir. Petrol veya dinleme tesisi yok gibi birşey. Kütahya'dan çıkmadan, yakıt, atıştırmalık ve su aldığınızdan emin olun.

Sandıklı-Afyon arasında, kalitesi harika olan ama çok buzlanma yaşandığı için, gözle görülemeyen mikro tırtıklı ile yapılmış bir yol var. O yol boyunca arabanın altından uğultu gelecek ama gözünüz asfaltta bir sıkıntı göremeyecek. Siz de benim gibi sağa çekip yol yardımı aramayın hemen yapıştırıyorlar cevabı :)

100km/h CC ile 4.7 ile bitirdim ben bu yolu. Tüketim başlığında fotoğrafı vardı bakabilirsiniz.

Antalya şehir içinde trafik ışıklarına dikkat edin kavşaklarda kamera mevcut. Antalya-Kemer arası 30 dakika zaten. Oldukça güzel Deniz manzaralı, 2-3 tünelli ve çok zevkli bir yoldur. Tahmini olarak 8-8bucuk saat sürecektir yolculuğunuz.

Antalya'ya gelince görüşebiliriz ayrıca :)

Sorularınız olursa cevaplarım. Şimdiden hayırlı yolculuklar.

@Negatiwe serdar hocam hayırlı yolculuklar dilerim. Antalya yolunda bizim araçları kullanması çok keyifli zira bende aracımı antalyadan aldım. Şimdiden size güzel ve  kazasız belasız sürüşler. 

Değerli arkadaşlar, kısmet olursa ay sonu izne ayrılacağım. Tatil için Antalya Kemer tarafına yer ayırttık. 

Yolculuğumuz aile bireyimiz Golf ile olacak. Ben uzun yolda Golfü daha çok seviyor ve daha başka duygular ile kullanıyorum.

Hayırlı yolculuklar diliyorum , Bozüyük eskişehir kütahya arası sabit radar uygulamaları başladı ve hız limiti 90 km Bildiğin yol ortasında direkler mevcut ve flaşlı foto çekiyor haberiniz olsun.

Hayırlı yolculuklar bir arkadasım  daha yeni Bozüyük de 900 tl radardan ceza yedi oralara dikkat.

@Negatiwe Hocam hayırlı yolculuklar. İyi tatiller.

@Negatiwe hocam iyi yolculuklar, CC bazen rehavete ve dalgınlığa yol açabiliyor dikkat edelim.

@Negatiwe Serdar hocam golfün keyfi uzun yolda çıkıyor araçlarımız bir de herdevirde canlı olduğu için bastıkça ayrı bir keyif veriyor. Her nakadar keyif versede hocam çok süratli kullanmayın 

kütahya bozuyuk taraflarında radar çok olur dikkat..birde ben bu guzergahı 4 yıl once kullanmıştım antalyaya gelmeden bir dagı tirmanıyorduk unuttum ne dagıydı orası bılen varmı..

Geri
Üst Alt