Güzel memleket Antalya

Bozüyük giriş ve çıkışında direklerde kameralı radar var. İnönü ilçesinin girişinde radar aracı yoksa çıkışta çok büyük ihtimal vardır. Ayrıca yine İnönü'den tam çıkışta ışıklardan hemen sonra kameralı radar da var.

Bilecik çıkışında Cennet Vadisi diye çok güzel bir yer var. Orada bir şeyler yiyebilirsiniz. Tavsiye ederim.

İyi yolculuklar.

Golf le uzun yolculuk benim de planlarimda var ailecek batı Karadeniz yapmayı düşünüyoruz. Arabanın zevkini uzun yolda almak lazim:) size hayırlı yolculuklar kazası belasız keyifli sürüsler dilerim.

@Negatiwe Serdar hocam golfün keyfi uzun yolda çıkıyor araçlarımız bir de herdevirde canlı olduğu için bastıkça ayrı bir keyif veriyor. Her nakadar keyif versede hocam çok süratli kullanmayın 
Çok  doğru Semih hocam. Hayatımdaki en değerli insanlar kızım eşim ve annem yanımda olacak. Riske etmeyeceğim kesinlikle.  :'(

@Negatiwe hocam iyi yolculuklar, CC bazen rehavete ve dalgınlığa yol açabiliyor dikkat edelim.
Alper hocam akşam erken yatıp, dinç kalmak istiyorum. Yanımıza enerji içeceği alacağız (uyarıcı olduğu için uyku açıyor), kahveli soğuk içeceklerde alırım büyük ihtimal.

Hareketli şarkılardan oluşan müzik listeleri yapmaya başladım bile.  :mad:

@reko @ewdal

Hocalarım burada yazdığınız kritik noktaları metin belgesinde birleştirip çıktı alacağım  :mad:

Bir önceki Golfü Antalya başarandan almıştım, sanırım Burdur tarafında dağlık virajlı bir yol vardı.

Golf le uzun yolculuk benim de planlarimda var ailecek batı Karadeniz yapmayı düşünüyoruz. Arabanın zevkini uzun yolda almak lazim:) size hayırlı yolculuklar kazası belasız keyifli sürüsler dilerim.
Hocam uzun yolda kesinlikle Golfü daha çok seveceksiniz. Yolunuz sekiz saat sürse on saat daha sürerim dersiniz.  :'(

Hocam uzun yolda kesinlikle Golfü daha çok seveceksiniz. Yolunuz sekiz saat sürse on saat daha sürerim dersiniz.  :'(
Gecen sene benzer yolun Ankara versiyonunu yapmistim donuste sadece.

Giderken ayvalik>izmir>marmaris>fethiye>kemer (Göynük )

Guzergahini izlemistim.

Bol virajli ve eglenceli yollardi. Dikkatinizi dagitmadigi için hep alert sekilde kullaniyorsunuz.

Duz ve virajsiz yolların en kötü ozelligi monoton olmasi ve dikkat dagiticiligidir. Serit takip asistani vs varsa acik gidin cogu insan hafif hafif seritten ayrilir farkina varmadan bu dümdüz sürüşlerde.

Dikkatli olun iyi tatiller.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok acemi sürücüler var. Şerit ortasından gidebilecek (iki çizgi arası) sürücü sayısı çok az. Dün kartepeye çıktım debriyaj balatası kokusundan boğuldum,ist dönüşü 2.5saat s=s20    Uzun yolda yavaş gitmek gerekir,yolun akışını kapatmış bir kaç sürücü görünce sağdan akmak zorunda kalıyorsun sinirler geriliyor,sonra s=s19

Çok acemi sürücüler var. Şerit ortasından gidebilecek (iki çizgi arası) sürücü sayısı çok az. Dün kartepeye çıktım debriyaj balatası kokusundan boğuldum,ist dönüşü 2.5saat s=s20    Uzun yolda yavaş gitmek gerekir,yolun akışını kapatmış bir kaç sürücü görünce sağdan akmak zorunda kalıyorsun sinirler geriliyor,sonra s=s19
hocam maalesef dediğinizi yapabilen sürücü sayısı az, zaten araç kullanmayı bilen sürücüdür ya da hergün araç sürenlerdir o şekilde sürenler. 

Antalya Kemerden selamlar arkadaşlar.

Çok rahat ve güzel bir şekilde geldik. Burada dördüncü günümüz. Sevgiler selamlar.

IMG_20160530_124235.jpg

İstanbuldan merhabalar. Cumartesi öğlen dönüş yaptık. 

Gidiş dönüş ortalama tüketimim 6.1 oldu. Golfün uzun yolda daha keyifli olduğunu bir kez daha anlamış oldum.

Kemer cennet koyu güzeldi. Otel güzeldi. 

8 saatte İstanbula varıp 3 saatte köprüden eve gidememek ayrı bir konu :)

Radar cezası gelir diye tahmin ediyorum, yapacak bir şey yok.

Tek sıkıntım buradan hareket etmeden önce uzun süreli tüketimi sıfırlamıştım, ne olduysa saat ve tarih bozulmaya başladı. Ayarlıyorum düzeltiyorum anahtarı kontaktan çekince değişiyor.

Geri
Üst Alt