Katılıyorum hocam o zamanda cezbedici o sesi olmazdı. Aracı ilk aldığımda polo gtilarda olan yapay ses mi veriyor hoparlör dedim1.0 TSI dört silindirli olsaydı daha az titreşimli daha keyifli olurdu
1.2 tsi-1.4 tsi devri niye bitti hocam ? Ben sahsen golf 7,5 1.0 tsi yerine, golf 7 1.4 tsi tercih ettim, 4 silindiri 3 silindire tercih ettim de diyebilirizHocam 1.2tsi-1.4tsi devri bitti. Artık 1.0tsi-1.5tsi motorlu araçlar var yeni nesil zaten kasa olarakta farklılar. Normalde insan iki motor arasında neden kalır nasıl kalır anlayamasam da benim tercihim1.0tsi olur. Bu arada son çıkan tsi motorlarda yağ yakma gibi bir sorunda yok. Yürütme maliyeti daha az.
leon golf 1.0 TSI start stop devreye girip motor çalıştığında tüm araba sallanıyor gibi hissediyorum. 1.2 ve 1.4 lerde bu his hiç olmuyor. 120 derece açıyla asenkron bir sekilde çalışıyor pistonlar halbuki 4 silindirde senkron çalışması düzenli uyumlu. 1.2 motorlar neden tutmadı hiç anlamıyorum.Katılıyorum hocam o zamanda cezbedici o sesi olmazdı. Aracı ilk aldığımda polo gtilarda olan yapay ses mi veriyor hoparlör dedim
Evet düzenli çalışmıyor pistonlar. Gofler ile pololarda ki 1.0 tsi motorun sadece yazılımları mı farklıdır aynı motor üzerinden ? 95 hp biri golfün 110 hpleon golf 1.0 TSI start stop devreye girip motor çalıştığında tüm araba sallanıyor gibi hissediyorum. 1.2 ve 1.4 lerde bu his hiç olmuyor. 120 derece açıyla asenkron bir sekilde çalışıyor pistonlar halbuki 4 silindirde senkron çalışması düzenli uyumlu. 1.2 motorlar neden tutmadı hiç anlamıyorum.
Evet düzenli çalışmıyor pistonlar. Gofler ile pololarda ki 1.0 tsi motorun sadece yazılımları mı farklıdır aynı motor üzerinden ? 95 hp biri golfün 110 hp
Yani devri bitti derken artık satışı yok üretim yok anlamında demek istediğim. Yoksa tabiki zamanında üretilmiş ve çokça satılmış müşterisini memnun eden motorlar bende kullandım hiç problem yaşamadım.1.2 tsi-1.4 tsi devri niye bitti hocam ? Ben sahsen golf 7,5 1.0 tsi yerine, golf 7 1.4 tsi tercih ettim, 4 silindiri 3 silindire tercih ettim de diyebiliriz