Skydancerbjk
Yeni Üye
- İsim
- Serkan
@xxman gece mavisi de var unutmadan
GECE MAVİSİ ALICAM ŞEVKİMİ KIRMAYIN@Skydancerbjk renk konusunda ben Pasifik mavi ve Gün batımı Kırmızısını seçerdim
hocam siparişi ben vermedim ki bayi bayi ararken böyle bir aracın gelecegi söylendi ve istanbul içinde pasifik mavi olarak düzgün dolulukda 1.4 tsi dsg 150 hp yok neredeyse@Skydancerbjk pasıfık mavı alın benden söylemesı hocam o dolulukta araca bu renk gider
Murat abi Dizel ısrarım yok zaten dizel araç bakmamıştım. Test aracım dizeldi. Yani TSI ve DSG bir highline test etmek istedim ama malesef edemedim. Bursa da Central rent a car var. Yarın kısmetse arıcam internetten buldum telefonunu. Highline olmasa bile comfortline da razıyım çünkü test sürüşü yeterli gelmedi. Malum maddi olarak sınırlarımı zorlayarak yeni bir araç alma niyetine girdim ve sonradan da pişman olmak istemem. Bu nedenle içime sinmesini istiyorum. Bu fiyatlara çıkmışken içimden bir ses neden yeni makyajlı bmw 1 serisinide test etmiyorsun diye haykırıyor. Biliyorum bu opsiyonlar bmw de olmayacak ama kafamda fikir vermesi açısından da olabilir diye düşünüyorum.@KuntiZ
Değerli Hocam
Kiralık Golf bulmak kolay... etrafınızda Central rent a car varsa vardır. Ancak hemen hepsi dizel comfortline... Tek bir tane Highline gördüm şimdiye kadar.. nereden mi biliyorum? Ben de Dizel benzinli motor fark etmez Highline kiralık araç arıyorum da ondan.
Yine de iyi şanslar dilerim.
Siparişinizi İstanbul'daki bir bayiden verin Hocam.. şu anda Dost drive indirimi ile birlikte Bayi indirimi toplamı %5 indirimle altında olana sipariş vermeyin. Ve bunu baştan koşul olarak satış müdürüne sormasını isteyin. Mecburen soracaktır ST. Ve kabuk eden siparişi geçersiniz. En az 4 depo yakıt ile de güle güle gezin...
Bana kalırsa dizel ısrarına sahip değilseniz ACT bağımsız süspansiyon ve yol tutuş farkını test etmelisiniz. Dikkatli kullanımda dizellere kafa tutabilecek kadar ekonomik olabilecek silindir kapama teknolojisini kullanir. Ama gazladığınızda lastik rendesi bir canavardır.
Ayrıca mutlaka DCC öneririm.
Veya spor jant
Hatta ikisini birden... Normalde bu ikisini birden alamazsınız ancak DCC uyumlu Golf R yayları satan dostumuzdan bu yayları uygun fiyata edinebilirsiniz.
Anladığım kadarıyla limitler de kullanmayı tercih ediyorsunuz.
bu durumda 17" jant da rahatsızlık verecek ağırlık transferini ancak 18 inch jantlarla bertaraf edebilirsiniz. 17" jantlar dan çok fazla beklenti olmamalı çünkü gündelik kullanımda limitleri zorlamadan güvenli kullanım imkanı sunarken konfor dan ödün vermek istemeyen aile aracı modunda bir donanım seviyesidir.yani 18 ve hatta 19 inch jantlar tam size göre. Ancak DCC ile 19 inch jantlar comfort modda size 17 inch ten farksız bir konfor sunacaktır...
Hayırlı olsun
Bana kalırsa test imkanı BMW de daha fazla ve test yetmezse bir günlük kiralama da etkili bir yöntem..Murat abi Dizel ısrarım yok zaten dizel araç bakmamıştım. Test aracım dizeldi. Yani TSI ve DSG bir highline test etmek istedim ama malesef edemedim. Bursa da Central rent a car var. Yarın kısmetse arıcam internetten buldum telefonunu. Highline olmasa bile comfortline da razıyım çünkü test sürüşü yeterli gelmedi. Malum maddi olarak sınırlarımı zorlayarak yeni bir araç alma niyetine girdim ve sonradan da pişman olmak istemem. Bu nedenle içime sinmesini istiyorum. Bu fiyatlara çıkmışken içimden bir ses neden yeni makyajlı bmw 1 serisinide test etmiyorsun diye haykırıyor. Biliyorum bu opsiyonlar bmw de olmayacak ama kafamda fikir vermesi açısından da olabilir diye düşünüyorum.
Bana kalırsa bu kadar dolu bir aracı zaten Bursa'dan sipariş vermeyin çünkü eline yüzüne bulaştırabilir. ACC ve Paralel park Assist aldığınızda sürüş konfor paketi düşecek mesela. Bu durumda Parelel park assist'i 500 liraya almış olacaksınız. bu durumda çevrenizdeki sürüş yolu göstergesi etki alanı da genişleyecek mesela.Diyelim Golf de karar kıldım ve buradakiler %4 den fazla indirim yapmıyorlar. İstanbuldan sipariş vermek için nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Hangi bayiler bu indirimlere meyilli ve eş dost tanıdıkda yok Telefon ile halledilebilir mi? Diyelim oldu 16 plaka alma şansım var mı?
Buraya App connect eklenebildiğini söyleyen dostlarımız var. Sİz de sipariş vermek istediğiniz yerin ehil olup olmadığını anlamak için soracağınız gizli soru da bu olabilir. App Connect hakkında bilgileri yoksa oradan sipariş vermeyin .Bir de aklıma birde sipariş olayında önümüzdeki ay verip sene sonuna denk getirip daha fazla indirim alabilirmiyim diye bir soru işareti de var.
Küçük bir hatırlatma yapayım hafızamız tazelensin. İstediğim opsiyonlarla araç aşağıdaki gibi. Gerçi birde app connect diye bir seçenek çıkmış diyorlar ama sanırım bu opsiyonlar ile zaten VAG kullanarak android telefonlar ile mirror kink yapılabiliyor diye okumuştum. Böylelikle telefon üzerindeki navigasyonu ve bir çok şeyi birebir kullanabilmek için ki bu benim istediğim bir şey. Hatta VAG ile font assit ve şerit takip asistanı da açılıyor olması gerekiyor.
Doğru bilgi.OnurD7 dedi:@KuntiZ Golf R jantı bu ancak sonradan taktırabilirsiniz sipariş verilemiyor.