STAGE-1 1.0 TSI

Remaps, yakıt kalitesinden dolayı 1.0 araçlara yazılım yapmadığını söylemişti . Düşük oktan olması sebebiyle sağlıklı performans alamayacaklarını iletiyorlar
Teşekkür ederim hocam aydınlattığınız için sebebini öğrenmiş oldum sayenizde

1.0TSI ilk yazılım test ettiğimiz tarih 2017 son çeyreği, 1.5 yıl kadarda araç aktif kullanıldı. 1.0TSI yazılım atamamalarının sebebi büyük ihtimal cihazda okuyup/yazma protokolleri mevcut değildir.

Bir çok firma okuyabiliyor diye biliyorum hocam ancak küçük hacim,verimlilik kalitesiz yakıt gibi sebeplerden dolayı bazı firmalar yazılım yapamayacaklarını söylüyorlar. 1.0 Tsi polo, 1.0 tsi 7.5 golflerde bosch marka beyin olduğu için okumadan yana hiçbir problem yok . Yazılım yapılabilmektedir

Ancak golf 8 1.0 tsi - 1.0 eTsi araçlar delphi beyinle geliyor ülkemize ve bu sebeple şuan okunamadığından yazılım imkanı maalesef yok
(yurt dışında 2020 model 1.0 tsi golf 8 araçlarda bosch marka beyin olduğundan 2020 golf 8 araçlara yapılabilmektedir)

Ankara RSA bayisi 1.0 tsi dsg bir araca daha önce de yazılım uygulandı (polo).

Teşekkür ederim hocam aydınlattığınız için sebebini öğrenmiş oldum sayenizde

Rica ederim . Referans olması adına da sizinle bir bilgi paylaşacağım . Arkadaşımın 2.el olarak aldığı 2018 model 1.0 tsi dsg aracında yazılım mevcuttu . 70.xxx gibi bi kilometrede alıp 103.000 kilometrede sattı . En ufak sorun yaşamadı bindiği sürede.

Bir çok firma okuyabiliyor diye biliyorum hocam ancak küçük hacim,verimlilik kalitesiz yakıt gibi sebeplerden dolayı bazı firmalar yazılım yapamayacaklarını söylüyorlar. 1.0 Tsi polo, 1.0 tsi 7.5 golflerde bosch marka beyin olduğu için okumadan yana hiçbir problem yok . Yazılım yapılabilmektedir

Ancak golf 8 1.0 tsi - 1.0 eTsi araçlar delphi beyinle geliyor ülkemize ve bu sebeple şuan okunamadığından yazılım imkanı maalesef yok
(yurt dışında 2020 model 1.0 tsi golf 8 araçlarda bosch marka beyin olduğundan 2020 golf 8 araçlara yapılabilmektedir)

Ankara RSA bayisi 1.0 tsi dsg bir araca daha önce de yazılım uygulandı (polo).
Geçen hafta aradım rsa yı. Delphi beyinse okuma yazma protokolü acık değil diyorlar. Bekleye bekleye sıkıldım yazılım işinden. Çözemediler bir türlü, ya da ilgilenmiyolar

Stage 1 dediğiniz remapi çoğu yer internetten hazır flashlıyor zaten. Açıkçası ben hiçbir firmanın da sıkıntı yaşarsanız arkasında duracağını sanmıyorum.

Standart dışı iş yaptık kısmet buymuş diyecekseniz attırın yazılımı :)

Hatta tam pinpitikli iseniz kendiniz öğrenip içinize sineni kendinzi yazın :D

Arkadaşımın referansı olmasaydı o yolda ilerliyordum kendi aracın için. En azından bildiğim bir şey olur öğrenmiş olurum bir yanda da düşüncedi vardı. (O zamanlar zamanımız vardı tabi :) )

Geri
Üst Alt