Ben unuturum belki, yarın sabah beni ararsanız yardımcı olayım. 0535 252 8283@MST42 hocam guncel fiyatlariniz icin lutfen dönüş yapabilir misiniz, ürünle ilgileniyorum. 0506 090 41 40 ya bu numaradan ya da site uzerinden mesaj atar misiniz?
Hocam bu durumu anlatabilir misiniz ? Kısaları açtığınızda ya da parkları açtığınızda J ledlerde ki beyazlık kendiliğinden kısılıyor bu durumun önüne mi geçiliyor sizin dediğiniz yazılımla ? Yazılımda neleri aktif etmemiz gerekiyor biliyor musunuz ?Değiştirme imkanı tabii ki var hocam. Ek yazılıma da ihtiyaç yok. Dediğim gibi Stark 360led de alırsanız tadından yenmez. Ama sabah ledleriyle kısaların birlikte yanmasını istiyorsanız yazılım yapabilirsiniz. (bazı golfler desteklemiyor)
@ekoman245 halledermerhaba
isim vermicem ama ankarada ve istanbulda iki farklı yere gittim. soket değişimi tamam, ikisindede farlar takıldı (J led değil, çift U led, kayan sinyal ve photon ledler takıldı) ama bir türlü kör nokta farlarinin ayarını yapamadılar. orijinal farlari da ek bir begin var (AGS viraj farlari için). takılan U led veya J ledlerden bu yok. soket değişse bile ODB ile bilgisayardan verilen hatayı silemediler. en son istanbulda gittiğim yer saat 13.30da alıp 22.30a kadar farklı ustalar denedi, bir sürü yer aradılar ama yapamadılar.
sonunda tekrar kendi farlari mi taktirdim... :/
Merhaba kargo gonderimini daha once yaptim, uzaktan kodlamayi denedik, esnaflar yine beceremediler. Aracin gelmesi disinda yardimci olamamayi tercih ederim hocam.@ekoman245 DM kutunuz kapalimi? direk mesaj atmaya calistim size ama yapamadim... acaba ben kendim bu cift U led far alsam, bana hazir cift tarafli soket + neler kodlanacak listesini gonderirmisiniz ? Kargo ile fransaya
Aynı problemi yaşıyorum. Basic Bi-xenon larim vardi bugün J led montajı gerçekleştirdik. AFL ve uzunların sürekli yanmasıyla alakalı problem olabileceğini zaten dile getirmişti montaj yapan yer fakat arıza ışığı ile alakalı konuşmamıştık. Arıza ışığını silmemiz nasıl mümkün olur hocam? Ankara’dayım, aydınlatabilirseniz çok sevinirim.Merhaba kargo gonderimini daha once yaptim, uzaktan kodlamayi denedik, esnaflar yine beceremediler. Aracin gelmesi disinda yardimci olamamayi tercih ederim hocam.