Buradan atabilirsin hocam tüm forum fikir sahibi edinmiş olabilir. Siz yeni mi almıştınız ? nereden temin ettiniz ?Vland elimde mevcut cumartesi günü kendi aracıma takacağım. Fotoğraf video istediğin varsa yardımcı olayım.
Buradan atabilirsin hocam tüm forum fikir sahibi edinmiş olabilir. Siz yeni mi almıştınız ? nereden temin ettiniz ?Vland elimde mevcut cumartesi günü kendi aracıma takacağım. Fotoğraf video istediğin varsa yardımcı olayım.
Bu ürünleri satıyorum ben. İşyerim var. Elimde şu an adetli mevcut. Ama kendi aracıma daha takmak nasip olmadı. Cumartesi günü kardeşimin aracına takacağız ona söz verdim. Paylaşırım buradan fotoğrafları.Buradan atabilirsin hocam tüm forum fikir sahibi edinmiş olabilir. Siz yeni mi almıştınız ? nereden temin ettiniz ?
Whatasp atayimGünceldir. @HONEY Abi senden de stopların ledlerinin nasıl yandığını bekliyorum yabancıya gitmeyelim
Hocam selamlar, benim aracımda vland marka var görselleri paylaşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 65358
Ekli dosyayı görüntüle 65360
Gayet yeterli duruyor. Frene basıncaki hali varmıydı ?
By Carbon garaged taktırmışsınız hocam. Onlardan mı satın aldınız montaj mı yaptırdınız yoksa sadece ? Hayırlı olsun...Hocam selamlar, benim aracımda vland marka var görselleri paylaşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 65358
Ekli dosyayı görüntüle 65360
Ankarada neredeydi yerleri ?satın alma + montaj oldu by carbonda
BY CARBON diye google haritalara yazdığınızda direkt olarak çıkıyor, yaşamkent tarafında arka sokakta bir yer, @Vagger_Boy 'un dediği gibi baba-oğul işletiyor, dürüst ve kaliteli iş yapıyorlar şu ana kadar bir problem yaşamadım, J ve stopları taktırırken baya bi soru sordum hepsine sabırla cevap verdiler, 1 yıl garanti veriyorlar mallara, fiyat konusunda biraz tuzlu(Ankarada bu işi yapan herkes fiyatı istanbul piyasasına göre pahalı söylüyor, ben adres belli olsun diye yaptırdım), internette daha uyguna bulabilirsin. face gruplarında falan grup sponsorları daha uyguna satıyor j ve led stoplarıAnkarada neredeydi yerleri ?
Konutkent diye de geçiyor aslında Google'a yazın çıkar hocam By Carbon Garage diyeAnkarada neredeydi yerleri ?
Taktınız mı acaba araca ? Sonuçları paylaşma şansınız olur mu ? TeşekkürlerBu ürünleri satıyorum ben. İşyerim var. Elimde şu an adetli mevcut. Ama kendi aracıma daha takmak nasip olmadı. Cumartesi günü kardeşimin aracına takacağız ona söz verdim. Paylaşırım buradan fotoğrafları.
Cumartesi günü 2 aracıma taktım birisi bu. Diğeri biraderimin arabası. Kodlama sonrası park yanışı gerçekten muhteşem. Kesinlikle tavsiye ediyorum.Taktınız mı acaba araca ? Sonuçları paylaşma şansınız olur mu ? Teşekkürler