@HONEY HNY Al evrensel olsun.
Mantikli daha ucuz olur
@HONEY HNY Al evrensel olsun.
Merhaba
Özel plaka nasıl alabiliriz varmı bilgisi olan ? Ortası 3 harf gibi seçebilirmiyiz? Teşekkürler
Teşekkürler bilgilendirme için. Şuanki plakam malesef 35 ve değiştirmek için sanırım çalındı diyip başvuru yapmakÖnce herhangi bi karakolun trafik tesciline gidip, İstediğiniz plakanın hangi ilçenin trafik tescilinde olduğunu öğrenmeniz lazım . Veya internetten de öğrenebilirsiniz ben öyle yaptım . Daha sonra oraya gidip plakanızı seçeceksiniz. 0 araç alıyorsanız eğer proforma faturasıyla beraber gidip şase numarasıyla plakayı ruhsat sahibine eşleyeceksiniz. Bağışınızı yaptığınızda anında orda işlem tamamlanıyor
2.el araç alacaksanız eğer(Araç farklı şehrin plakaysa 35 plaka yapacaksanız) yeni aracın şase numarasını verip plakanızı seçip yine bağış yaptıktan sonra şase numarasına eşleyeceksiniz.
Eğer kendi aracınızın plakasını özel yapmaksa konu 2-3 yöntemi var. En yaygın olan aracın plakası çalındı diye egm'ye başvurup yeni plaka talebinizi yaparken plakayı kendiniz seçip özel plaka almak olacaktır. İşleyiş aynı. Egm den alınacak plaka kağıdıyla trafik tescile gidip aynı süreci yürütmekle olacaktır. Ya da aracınızı farklı ikameti olan birisine devredip plakasını değiştirip daha sonra kendi aracınızı tekrardan satış usulüyle kendinize alırken plakayı şaseye işlemek olacaktır.
Konudan bağımsız jantlar nedir hocam kaç inç?Ekli dosyayı görüntüle 65054
Şu plaka için emniyette çok uğraşmıştım. İnşallah bu yaz suan ki aracım için aynı plaka sonu 225liyi alacağım.
İzmirde tepecikten halletmen lazım plaka nadirliğine senin istediğin harfe rakama göre fiyat değişir.Teşekkürler bilgilendirme için. Şuanki plakam malesef 35 ve değiştirmek için sanırım çalındı diyip başvuru yapmak
Hocam merhaba eski aracımın jantıydı 225/40/18 di anca modeli bende bilmiyordum herkes farklı buluyordu.Konudan bağımsız jantlar nedir hocam kaç inç?
abii araba gitti ama plaka hala bendeBAL lazim birinde var ama arabasi ile almam gerekiyor cok pahaliya geliyor @İlker34