- İsim
- Ozan
- Araç
- Golf 7.5 1.0 TSI Midline Plus
Merhabalar tekrardan, Mib2 retrofitimi tekrardan @HONEY hocamdan aldığım 874C'li ünite ile güncelleyerek. @kdr.ndr hocamdan da aldığım ünite yuvalı torpido gözünü taktırarak. Navigasyon ve daha güzel bir kbps değerinde müzik dinleme keyfine erişebildim... Hem tamamen orjinal montaj durumuna geçildi hem de 840C ile 874C arasında müzik sesi arasında muhteşem fark oluştu. Çok hoşuma gitti...
Tekrardan @HONEY hocama yanında gps anteni de hediye etmesinden
@kdr.ndr hocamada ünite yuvalı torpido için çok teşekkür ederim...
Navigasyon hayalet ekranım olmadığından MFA ekranımda dahi çalışsa göze çok hoş geliyor. Gündelik hayatta tabi ki apple CarPlay olduğundan asla açma ihtiyacında bulunmuyorum ama göz zevkimi tatmin etmesi için açıyorum zamanım var ise
Grafikleri MFa ekranına göre baya iyi döneceğiniz yere ya da kavşağa yaklaştığınızda yönlendirme işaretlerinde ki beyazlık azalıyor yaklaştığınızı belli etmek adına altında da kaç metre kaldığı bilgisi ile konum bilgisi gözüküyor...
Tek sorunum sol üstte konum bilgimi Radio ya da başka sekmelerdeyken görememem. Onun yerine diğer bilgiler yazıyor. NAV ayarlarından kurcaladım ama çıkmadı parametresel bir özellik gibi geldi bana en yakın zamanda onu da hallettireceğim....
Tekrardan @HONEY hocama yanında gps anteni de hediye etmesinden
@kdr.ndr hocamada ünite yuvalı torpido için çok teşekkür ederim...
Navigasyon hayalet ekranım olmadığından MFA ekranımda dahi çalışsa göze çok hoş geliyor. Gündelik hayatta tabi ki apple CarPlay olduğundan asla açma ihtiyacında bulunmuyorum ama göz zevkimi tatmin etmesi için açıyorum zamanım var ise
Grafikleri MFa ekranına göre baya iyi döneceğiniz yere ya da kavşağa yaklaştığınızda yönlendirme işaretlerinde ki beyazlık azalıyor yaklaştığınızı belli etmek adına altında da kaç metre kaldığı bilgisi ile konum bilgisi gözüküyor...
Tek sorunum sol üstte konum bilgimi Radio ya da başka sekmelerdeyken görememem. Onun yerine diğer bilgiler yazıyor. NAV ayarlarından kurcaladım ama çıkmadı parametresel bir özellik gibi geldi bana en yakın zamanda onu da hallettireceğim....