saolun abiler ilginiz için öncelikle şunu söyliyim bir işimiz var tarım kinoa tarımı o işin getirisi ile almayı düşünüyorum şuan elde OPEL VECTRA A 2.0 İ var tüpsüz -50 hp değil
işte abiler araç 17 sneedir bizde yani şimdi alacağım aracıda en az bi 5 sene binerim işi büyütürsek getriside büyür ozmn favorim a6 işte onun için ben brazda kendime göre almak istiyorum aracı doldrurayım değsin diyorum yani şimdi gidip 101 lira sıfırına vereceksem 20 daha 25 daha harcayıp doldurmak mantıklı olur AMASYA lıyım ben onun için sordum plaka konusunda amasyadan alıp 05 olsun diye dedim ama olmazsa corumdan alırız orayada bakarım zamanı var daha bir yıl var hemen hemen işte araştırayım ona göre alacam inş şimdi, aslında biz pek biz km yapmıyoruz şu kadarını söyliiym
2010 bakım kmsi 173.970
2014 bakım kmsi 177.111 pek km yapmıyoruz ayrıca araç 2000 de alındı 126 bin kmde şuan az sapmalı 182xxx kmde bu tarım işi tutarsa ztn mesleği bırakacağız birnevi emekli gibi emekli ztn baba ondan dolayı artık km yapabiliriz iş le uğraşmayız çnkü işler yoğun oluyor okadar yoğunki 4 senedir tatile gidemedik doğru dürüst artık km yaparız memlekete gideriz falan az yaksın diyor performansta çok problem değil vectrayı aratmasın yeter ona göre ztn alınca yazılım düşünüyorum daha gçlü olur aracı genelde 1500 2500 devirde kullanıyor üstüne çıkmıyor bende diyorumki almışken bi kere olsun tm dolu olsun rahat etsin acc dcc falan iyi bir teknoloji bunlardan faydalanalım diyorum ancak kararsız kaldığım nokta manuel mi dsgmi bozulur diye korkuyorum dsgden onun dışnda bi sıkıntı yok babayada test sürüşü yaptırıım dolu bi golfle bulursam sever umarım alırız bu arada o golf alınca vectra bana kalcak bendee onu ypcm 200+ hp haftasonu makinesi yapıp koycam kapıya komple boyası olsun modifiyesi falan herşeyini yapcm nasip olursa
Ekli dosyayı görüntüle 4051