Bakım ücreti..

Üstat Bosch car orijinal Bosch filtre kullanmiyor mu yani olur da oradan yaptirirsak basimiz agrir mi?

Yoksa Bosch filtre konusunda kendini pek gelistirememis vasat mi kaliyor diyorsunuz?

Zaten oradan yaptirmayi düşünmüyordum ama eger gercekten bu sekilde diyorsaniz kesinlikle hicbir zaman oradan yaptirmayalim hocam.

Peki hocam filtron nasil kalitede bir markadir, mann in hemen peşine onu yazabilir miyiz?
Sanayide ustalar mann ile aynı kalitede olmasa bile yakın olduğunu söylüyolar ama tabi bunu bi incelemek lazım

Arkadaşlar, 1.2 tsi aracım için bakım fiyatı yetkili servisten istedim. 7.900 tl den 5.800 TL ye iniyor indirimli dediler. Dışarda bu işi 1.500 tl ye çok rahat yaptırabileceğimi düşünüyorum.
Yazılı teklif alıp burada paylaşır mısınız?
Mantık dışı bir fiyat

Bugün ben de yetkili servisten fiyat aldım, 2018 golf 1,4 tsi araç için Buji, sunroof bakımı dahil 6800 TL dediler. Zubuzi indirimli 5.320 TL. Motor yağı 1533 TL ye geliyordu. Liqui molly 4 lt aldım 855 TL' ye kendi sitesinden. Daha öncede kullanmıştım güzel yağ.
Buji ve sunroof bakımı dahi 4600 e gelmiş olacak. Sunroof plastiğinde çatlak vardı bakalım ne diyecekler

Geri
Üst Alt