3 sene önce 2018 1.6 tdi a3 e bende yazılım yaptırdım doktorda. 100-180 1.5 saniye oynadı oynamadı sonra doktorun yazılımı sildirip paşaoğluna gittim gerçek beygirleri almaya ve aldım 8 saniye iyileşti . Süre aldınız mı?
Hayırlı olsun hocam, bu arada konudan bağımsız, 1.0 tsi dan memnun musunuz? 3 silindir bu araçlar değil mi?Selam ustadlar
Basligi dikkate almayin
Hep aklimda git gel yasiyordum stage 1 yaptirmak bugun yaptirdim
Golf 1.0 2018 110 luk aracim 38.000 km de
Galiba 130-135 hp arasi bisey oldu
Olumlu ve olumsuz birsey görürsem yorumlarimi yazacagim
Hocam neden gerek duydun ki Golf 1.0Selam ustadlar
Basligi dikkate almayin
Hep aklimda git gel yasiyordum stage 1 yaptirmak bugun yaptirdim
Golf 1.0 2018 110 luk aracim 38.000 km de
Galiba 130-135 hp arasi bisey oldu
Olumlu ve olumsuz birsey görürsem yorumlarimi yazacagim
Kesinlikle katılıyorum dizele de yapılıyor olsa ona olur diyenler olabilir 1.6tdi bloğu 2.0 tdi ile aynı olduğundan yüksek güçlere dayanıklıdır. Bende bu gibi küçük hacim motorların çok zorlamaya geleceğini düşünmüyorum.Düşük motorda yapılan yazılım fazla geçmeden yüksek masraflar açacaktır. Kısa vadede yağ yakan turbosu bozulan araçlarınız olur.
1.2 ve 1.0 için yazılım hiç sağlıklı olmayacaktır. Stock halleri bile çok dayanıklı değil.
1.2 tsi aracimi stage 3 olarak 90.000kmdir kullaniyorum. 15.000kmde bir yag bakimi disinda kaput acilmadi. Bana saglami denk geldi herhaldeDüşük motorda yapılan yazılım fazla geçmeden yüksek masraflar açacaktır. Kısa vadede yağ yakan turbosu bozulan araçlarınız olur.
1.2 ve 1.0 için yazılım hiç sağlıklı olmayacaktır. Stock halleri bile çok dayanıklı değil.
Hic olcturmedim vallahi, sponsor dyno bulursak deneyebiliriz@ekoman245 teker kaç ps oldu usta
Guncel hizlanma boyle 0 egimde:@ekoman245 stage 3 yaptınız, hic sureniz yada veriniz yokmu ?