Tolga Tolga
Üye
- İsim
- TolgaTolga
Merhaba değerli arkadaşlar,İzmirdeyim Vosmer serviste yağ değişimi ve tüm filtrelerin yenilenmesi ne kadar acaba
Araba modeline göre değişir..Merhaba değerli arkadaşlar,İzmirdeyim Vosmer serviste yağ değişimi ve tüm filtrelerin yenilenmesi ne kadar acaba
Dışardan yağ getirilerek serviste değişim yaptirilabiliyor mu ?Yetkili servis
2015 1.2 tsi
Fren hidroliği
Hava filtresi
Debriyaj havası alındı
Yağ filtresi
Karter tapası
Cam suyu 1l
Polen filtresi 2 yılda bir değişiyor (değiştirilmedi)
Antifriz 2 yılda bir değişiyor (değiştirilmedi)
Yağı kendim aldım LIQUI Moly top tec 4200 4l (855₺) kendi sitesinden aldım
İşçilik
7 yaş indirimi %30 uygulandı
1793₺
not: dün yaptırdım
bunu daha önce arkadaşlar bakım başlığı altına yazmıştı. güvenilir bir yerden alıp faturasıyla verdiğinizde bazı bayiler dışarıdan yağ kabul ediyormuş. arayıp bilgi almak gerekir. bir arkadaş da dışarıdan yağ aldığınızda işçilik ücretini şişiriyolar diye bir yorumda bulunmuştu hatta.Dışardan yağ getirilerek serviste değişim yaptirilabiliyor mu ?
Evet İstanbul Maltepe erel oto yapıyorDışardan yağ getirilerek serviste değişim yaptirilabiliyor mu ?
Hocam merhaba, bende de 2014 model 1.4 tsi var ama ben yağı castrol edge LL 5w 30 kullanıyorum. Sizin kullandığınız yağ ile arasında fark var mı acaba?Yetkili servis
2015 1.2 tsi
Fren hidroliği
Hava filtresi
Debriyaj havası alındı
Yağ filtresi
Karter tapası
Cam suyu 1l
İşçilik
1793₺
Hangi servis Bu yagi kendin alip servise mi goturdun?Yetkili servis
2015 1.2 tsi
Fren hidroliği
Hava filtresi
Debriyaj havası alındı
Yağ filtresi
Karter tapası
Cam suyu 1l
İşçilik
1793₺
Bazı yetkili servisler castrol bazıları shell kullanıyor. Daha önce aracıma castrol kullanıyordum tavsiye üzerine LIQUI Moly top tec 4200 denedim test ettim daha sessiz çalışıyor araç ve yağ sıcaklığı daha hızlı yükseliyor. Tek eksisi fiyat olarak diğerlerinden bir tık daha pahalıHocam merhaba, bende de 2014 model 1.4 tsi var ama ben yağı castrol edge LL 5w 30 kullanıyorum. Sizin kullandığınız yağ ile arasında fark var mı acaba?
Eğer gerçekten dediğiniz gibiyse Moly’e geçebilirim. 1.4 tsi için yukarıdaki dediğinizi mi almam lazım?Bazı yetkili servisler castrol bazıları shell kullanıyor. Daha önce aracıma castrol kullanıyordum tavsiye üzerine LIQUI Moly top tec 4200 denedim test ettim daha sessiz çalışıyor araç ve yağ sıcaklığı daha hızlı yükseliyor. Tek eksisi fiyat olarak diğerlerinden bir tık daha pahalı
Teşekkür ederim güzel fiyatYetkili servis
2015 1.2 tsi
Fren hidroliği
Hava filtresi
Debriyaj havası alındı
Yağ filtresi
Karter tapası
Cam suyu 1l
İşçilik
1793₺