Tolga Tolga
Üye
- İsim
- TolgaTolga
Teşekkür ederimEğer gerçekten dediğiniz gibiyse Moly’e geçebilirim. 1.4 tsi için yukarıdaki dediğinizi mi almam lazım?
Teşekkür ederimEğer gerçekten dediğiniz gibiyse Moly’e geçebilirim. 1.4 tsi için yukarıdaki dediğinizi mi almam lazım?
Hocam ben de yağı ve filtreleri disaridan tedarik edip yaptirircam da debriyaj havasi alindi ne demek yani ona baktirmali miyim?Yetkili servis
2015 1.2 tsi
Fren hidroliği
Hava filtresi
Debriyaj havası alındı
Yağ filtresi
Karter tapası
Cam suyu 1l
Polen filtresi 2 yılda bir değişiyor (değiştirilmedi)
Antifriz 2 yılda bir değişiyor (değiştirilmedi)
Yağı kendim aldım LIQUI Moly top tec 4200 4l (855₺) kendi sitesinden aldım
İşçilik
7 yaş indirimi %30 uygulandı
1793₺
not: dün yaptırdım
Acaba İzmir İstanbul farkı mi bilemedim ki ama cok fark var evet.Aralarında neden bu kadar fark var acaba yukarıdaki arkadaş yüzde 30 indirimden bahsetmiş 1800 lira diye ama 4700 arasında ciddi fark var. yağa bu kadar fiyat yazıyo olamazlar. @Haktan sizin hangi servisti hocam?
Cevap için çok teşekkür ederimHocam ben de yağı ve filtreleri disaridan tedarik edip yaptirircam da debriyaj havasi alindi ne demek yani ona baktirmali miyim?
Ne fark ediyor yaptirinca veya yaptirmayinca hocam? Ve her yil mi baktirilmali peki?
BUNU bende merak ediyorumDışardan yağ getirilerek serviste değişim yaptirilabiliyor mu ?
Ben böyle bir ihtimal vermiyorum.BUNU bende merak ediyorum
Tiguanı 2021 1.5tsi Aveke ümraniye servise bıraktım bugun,
Yağı kendim aldım, faturasıyla birlikte bırakınca kabul ediyorlar.
Liqui moly Top Tec 4210 0w 30
Auto cher (bostancı) yetkli satıcısından aldım, indirimle 1100TL.
Serviste yağ filtresi, polen ve hava değişecek.
Cam suyu istemiyorum diye belirttim.
2.176TL ödedim
Önümüzdeki ayda ben gidecem 2021 tiguan aracım için yağ dahil fiyat almış mıydınız hocam ?Bazı servisler kabul ediyor, ümraniye avek te yaptirdim ben kendi yağimi götürdüm, bakım konusundaki alıntiyi ekledim.
2 yıl garanti bitince 4100 garanti bitmeden 23.ay 4800 yanliş hatirlamiyorsam.Önümüzdeki ayda ben gidecem 2021 tiguan aracım için yağ dahil fiyat almış mıydınız hocam ?