Serviste yağ değişim ücreti

Yetkili servis
2015 1.2 tsi
Fren hidroliği
Hava filtresi
Debriyaj havası alındı
Yağ filtresi
Karter tapası
Cam suyu 1l
Polen filtresi 2 yılda bir değişiyor (değiştirilmedi)
Antifriz 2 yılda bir değişiyor (değiştirilmedi)
Yağı kendim aldım LIQUI Moly top tec 4200 4l (855₺) kendi sitesinden aldım
İşçilik

7 yaş indirimi %30 uygulandı

1793₺
not: dün yaptırdım
Hocam ben de yağı ve filtreleri disaridan tedarik edip yaptirircam da debriyaj havasi alindi ne demek yani ona baktirmali miyim?

Ne fark ediyor yaptirinca veya yaptirmayinca hocam? Ve her yil mi baktirilmali peki?

Yetkili servis kesinlikle tavsiye etmiyorum Doğuş zubizu indirimiyle 4700 dedi.

Şu kadarcık işleme 4700 inanılmaz...
Uçmuşlar bence

Aralarında neden bu kadar fark var acaba yukarıdaki arkadaş yüzde 30 indirimden bahsetmiş 1800 lira diye ama 4700 arasında ciddi fark var. yağa bu kadar fiyat yazıyo olamazlar. @Haktan sizin hangi servisti hocam?

Aralarında neden bu kadar fark var acaba yukarıdaki arkadaş yüzde 30 indirimden bahsetmiş 1800 lira diye ama 4700 arasında ciddi fark var. yağa bu kadar fiyat yazıyo olamazlar. @Haktan sizin hangi servisti hocam?
Acaba İzmir İstanbul farkı mi bilemedim ki ama cok fark var evet.

Simdi tekrar kontrol ettim de daha 1 hafta oldu fiyat alali.

5900 den 4400 e düşürüyorlar sağ olsunlar :D

Bence biraz daha sekil yapsinlar bu olmamis 17850 tl diyip hesap makinesinde butun tuslara bastiktan sonra, elemanin kendi primimi de düşüyorum sizin icin diyip o sekilde 4400 e baglamasi gerekirdi :D

Tiguanı 2021 1.5tsi Aveke ümraniye servise bıraktım bugun,

Yağı kendim aldım, faturasıyla birlikte bırakınca kabul ediyorlar.

Liqui moly Top Tec 4210 0w 30

Auto cher (bostancı) yetkli satıcısından aldım, indirimle 1100TL.

Serviste yağ filtresi, polen ve hava değişecek.
Cam suyu istemiyorum diye belirttim.
2.176TL ödedim

Bazı servisler kabul ediyor, ümraniye avek te yaptirdim ben kendi yağimi götürdüm, bakım konusundaki alıntiyi ekledim.

Servis hangi yağı kullanıyor? Bir de 1.5 TSI golf için serviste ortalama bakım ücreti nedir?

Bazı servisler kabul ediyor, ümraniye avek te yaptirdim ben kendi yağimi götürdüm, bakım konusundaki alıntiyi ekledim.
Önümüzdeki ayda ben gidecem 2021 tiguan aracım için yağ dahil fiyat almış mıydınız hocam ?

Geri
Üst Alt