Başka bir forumdan geçmiş zaman replika gti tampon takılmıştı kaza yaptı kaza sonrası aynen dediğiniz gibi exper anlayamadığı içinmidir nedir orjinal gti tampon takılmıştıKaskoya işletmedim hocam. Oradaki hasar danışmanı, Antalya'da R olmadığı için, eksper bu far bu arabaya ait değil demezmiş daha doğrusu farketmezmiş. Serviste doğal olarak söktüğü parçanın aynı kodundan sipariş ediyormuş. Sıkıntı olmaz dediler. Sonuçta ekstra takılan bir aksesuar değil. Orjinal bir parçanın yerine takılmış başka bir Orjinal parça.
Hocam ben de farkını ödeyip R-line ya da direkt R tampona geçmeyi planlıyorum. Aslında biraz da fırsat oldu bu benim için.Başka bir forumdan geçmiş zaman replika gti tampon takılmıştı kaza yaptı kaza sonrası aynen dediğiniz gibi exper anlayamadığı içinmidir nedir orjinal gti tampon takılmıştı
Teşekkürler hocam.Çok Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. One Life Live it.!!!
İnşallah hocam farlarla birlikte çok güzel kombinasyon olur her şerde bir hayır vardırHocam ben de farkını ödeyip R-line ya da direkt R tampona geçmeyi planlıyorum. Aslında biraz da fırsat oldu bu benim için.
@theGeniusHocam ben de farkını ödeyip R-line ya da direkt R tampona geçmeyi planlıyorum. Aslında biraz da fırsat oldu bu benim için.