R Line Direksiyon, Body Kit ve Retrofit Uygulamalar

toro4

Üye
İsim
Ömer
Araç
Golf 7
Herkese selamlar.

2016 model golf 7 allstar aracım var. Önler u led arkalar Highline ile aynı stop. Aracı golf 7.5r dönüşüm yapıp aynı farlarla kullanmak mantıklı gelmiyor. Orijinal farlardan vazgeçip taiwan malı far stop grubu da hiç içime sinmiyor.

Bu yüzden body kit tercihimi 7 gti ya da 7r şeklinde kullanmaya karar verdim. Sizce mantıklı mı?

Piyasada 7r body kit sorduğum kadarıyla çok nadir bulunuyor ve türevlerine göre daha pahalı. Geriye sadece gti dönüşüm kalıyor. Onda da ön tampon marşpiyel ve arka difüzör geliyor. Siz olsanız ne yapardınız?

Bu uygulamalar için tavsiye edebileceğiniz İstanbul da bir yer var mı?

Bir diğer konu r line direksiyon arıyorum elinde olan varsa değerlendirebilirim.

Far yağmur sensörü, gizli özellik, logo kamera, katlanır ayna gibi uygulamalar da listemde var. Bu işlemler için instagram üzerinden bir kaç sayfa ile iletişime geçtim. Tanış olduğunuz ya da işçiliğini beğendiğiniz işletmeler var ise tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

R line direksiyon honey bülent abide var aradığın çoğu malzemeyi yine onda bulabilirsin :) grubun tedarikçisi :)

Herkese selamlar.

2016 model golf 7 allstar aracım var. Önler u led arkalar Highline ile aynı stop. Aracı golf 7.5r dönüşüm yapıp aynı farlarla kullanmak mantıklı gelmiyor. Orijinal farlardan vazgeçip taiwan malı far stop grubu da hiç içime sinmiyor.

Bu yüzden body kit tercihimi 7 gti ya da 7r şeklinde kullanmaya karar verdim. Sizce mantıklı mı?

Piyasada 7r body kit sorduğum kadarıyla çok nadir bulunuyor ve türevlerine göre daha pahalı. Geriye sadece gti dönüşüm kalıyor. Onda da ön tampon marşpiyel ve arka difüzör geliyor. Siz olsanız ne yapardınız?

Bir diğer konu r line direksiyon arıyorum elinde olan varsa değerlendirebilirim.

Far yağmur sensörü, gizli özellik, logo kamera, katlanır ayna gibi uygulamalar da listemde var. Bu işlemler için instagram üzerinden bir kaç sayfa ile iletişime geçtim. Tanış olduğunuz ya da işçiliğini beğendiğiniz işletmeler var ise tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhabalar
Buyuk bir butce ayirmissindir umarim🙂
R line body kit yaklasik
On tampon 15-16 bin arasi
Arka tampon 11-12 bin arasi
Kapi alti spoyleri 2500-3000 arasi
Arka bagaj spoyleri 7000-8500 arasi
Birde boya masarafi yaklasik 5000
R line direksiyon 15-20 bin yaklasik airbag haric
Geri gorus kamerasi yaklasik 6-8 bin arasi
Katlanir Ayna yaklasik 7-8 bin arasi
yagmur sensoru2000-2500 arasi
Bu fiyatlar orjinel urun fiyatlari
Yaklasik 70 bin

@toro4 R line sifir direksiyon mevcut hocam petek desenli kapak

Airbag haric

12.750 tl

Far yagmur sensoru seti 1.500 tl

Orjinal oem katlanir ayna sifir 6.000 tl

Oem orjinal logo kamera high modlu direksiyon hareketli cizgili sifir 6.000 tl

Son düzenleme:
R tamponu geçtiğimiz haftalarda taktım, diyrbileceğim tek şey, GTI tampon takın :)

7R da normalde radyatör olan yerde bizde bir şey yok, dolayısı ile orası açık ve motorun içine yağmur kar ne varsa giriyor. Yan sanayi tamponlarda da öyle midir bilmiyorum ama o boşlukları kapatmak için zaman harcamam gerekti. Uğraşmamak için GTI tercih edebilirsiniz.

ben R tampon takmıştım gti dan daha çok hoşuma gidiyor daha kaslı gösteriyor bana göre.
far grubunda doğru yapmışsınız orjinal yerine taiwan takmak mantıksız ki U led’ler çok şık
arka R difüzör 4 çıkış egzoz güzel olacaktır .
diğer retrofitler zaten benden önce yazılmış forumdan tedarik edebilirsiniz . nerede ikamet ediyorsunuz

ben R tampon takmıştım gti dan daha çok hoşuma gidiyor daha kaslı gösteriyor bana göre.
far grubunda doğru yapmışsınız orjinal yerine taiwan takmak mantıksız ki U led’ler çok şık
arka R difüzör 4 çıkış egzoz güzel olacaktır .
diğer retrofitler zaten benden önce yazılmış forumdan tedarik edebilirsiniz . nerede ikamet ediyorsunuz

Farlar konusunda benim gibi düşünen birini görmek sevindirdi :) gti tampon da çok kafamı karıştırıyor daha kaslı duruyor gibi sis farları da ekstra tabi

Kocaelideyim hocam

Herkese selamlar.

Gti direksiyonu var.

Ekli dosyalar

• 298042214_5124464704342455_2052091211120543000_n.jpg
    298042214_5124464704342455_2052091211120543000_n.jpg
    68.1 KB · Görüntüleme: 49
Farlar konusunda benim gibi düşünen birini görmek sevindirdi :) gti tampon da çok kafamı karıştırıyor daha kaslı duruyor gibi sis farları da ekstra tabi

Kocaelideyim hocam
aynen hocam gti da sis farı olması güzel tabi bu göreceli bi olay ikisi de güzel tamponlar 7.5 R ve GTI daha güzel ama çok mu farklı olur bilemedim fazla da kafa karıştırmak istemiyorum 😊

istanbul a yakınsınız gizli özellik veya diğer donanımları yapan çok fazla yer var imkanınız olurda giderseniz çok rahat halledersiniz

Herkese selamlar.

7R taiwan bodykit tercihim olurdu benim.

Oem u led far , oem stoptan vazgeçmek bence mantıksız.

7Gti ön tampon koysanız, gözünüz kırmızı detaylı far arayacaktır . Öte yandan golf 7 gti arkası çok pasif kalıyor.

7R taiwan bodykit tercihim olurdu benim.

Oem u led far , oem stoptan vazgeçmek bence mantıksız.

7Gti ön tampon koysanız, gözünüz kırmızı detaylı far arayacaktır . Öte yandan golf 7 gti arkası çok pasif kalıyor.

Bir kafa karıştırıcı yorum daha 😅 kırmızı far konusunda haklısınız. Yorumu dikkate alıyorum 👍

R tamponu geçtiğimiz haftalarda taktım, diyrbileceğim tek şey, GTI tampon takın :)

7R da normalde radyatör olan yerde bizde bir şey yok, dolayısı ile orası açık ve motorun içine yağmur kar ne varsa giriyor. Yan sanayi tamponlarda da öyle midir bilmiyorum ama o boşlukları kapatmak için zaman harcamam gerekti. Uğraşmamak için GTI tercih edebilirsiniz.

Hiç aklıma gelmeyecek bir detaydı hocam. Keşke sizde böyle tecrübe etmemiş olsaydınız. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim 👋

Geri
Üst Alt