R Line Direksiyon, Body Kit ve Retrofit Uygulamalar

Herkese selamlar.

2016 model golf 7 allstar aracım var. Önler u led arkalar Highline ile aynı stop. Aracı golf 7.5r dönüşüm yapıp aynı farlarla kullanmak mantıklı gelmiyor. Orijinal farlardan vazgeçip taiwan malı far stop grubu da hiç içime sinmiyor.

Bu yüzden body kit tercihimi 7 gti ya da 7r şeklinde kullanmaya karar verdim. Sizce mantıklı mı?

Piyasada 7r body kit sorduğum kadarıyla çok nadir bulunuyor ve türevlerine göre daha pahalı. Geriye sadece gti dönüşüm kalıyor. Onda da ön tampon marşpiyel ve arka difüzör geliyor. Siz olsanız ne yapardınız?

Bu uygulamalar için tavsiye edebileceğiniz İstanbul da bir yer var mı?

Bir diğer konu r line direksiyon arıyorum elinde olan varsa değerlendirebilirim.

Far yağmur sensörü, gizli özellik, logo kamera, katlanır ayna gibi uygulamalar da listemde var. Bu işlemler için instagram üzerinden bir kaç sayfa ile iletişime geçtim. Tanış olduğunuz ya da işçiliğini beğendiğiniz işletmeler var ise tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.
Ben 7R yaptım gayet te memnunum 7 aracı 7.5 göstermiştim daha önce daha sonra bu bana doğru gelmedi en iyisi 7 yi 7 r yapmak

Bir kafa karıştırıcı yorum daha 😅 kırmızı far konusunda haklısınız. Yorumu dikkate alıyorum 👍

Eğer bir golf 7 sahibi olsam, ve oem u far varsa aracımda başka bir ihtimal göz önünde bulundurmam R yaparım :) . Kanınıza giriyor olmak gibi olmasın ama... 11-13.000tl arasında sitede ilanlar gördüm. Aracınızda hangi jantlar mevcut bilmiyorum ama 18" durban veya 19" proteria ile de çok güzel taçlandırılır .

Son düzenleme:
Eğer bir golf 7 sahibi olsam, ve oem u far varsa aracımda başka bir ihtimal göz önünde bulundurmam R yaparım :) . Kanınıza giriyor olmak gibi olmasın ama... 11-13.000tl arasında sitede ilanlar gördüm. Aracınızda hangi jantlar mevcut bilmiyorum ama 17" durban veya 19" proteria ile de çok güzel taçlandırılır .

Aracım allstar paket fabrika çıkış 17 jantlarım bunlar. Çocuk var ve eşim de kullandığı için 19 çok uzak ihtimal bana 😅

Ekli dosyalar

• D31CEB8D-5011-4FD1-B734-24018B147AEF.jpeg
    D31CEB8D-5011-4FD1-B734-24018B147AEF.jpeg
    164.1 KB · Görüntüleme: 46
Herkese selamlar 😊

Bu hafta Bülent abi ile hem alışveriş yapma hem tanışma imkanım oldu @HONEY

Arabama ilk harcamalarımı donanım olarak yapmak istiyordum.
Sırasıyla
R direksiyon
840c ünite ( @sekmekci hocama teşekkür ediyorum)
8” orijinal mat ekran
Far yağmur sensörü
Katlanır ayna işlemlerini ilker abi bal garaj ( @İlker34 ) sağ olsun montajını yaptı.

Arabamda mevcutta yazılım olduğu için 1449 turbo çok aklımı çeldi. Malum hem az bulunuyor hem pek bütçe dostu değil. Bülent abi de tercihi direksiyondan yana kullan dedi. İyi ki öyle yapmışım. Arabanın en çok içinde vakit geçirdiğimiz için sanki yeni bir araba havası verdi 😅 Ele çok güzel oturuyor, kullanımı çok zevkli. Agresif duruşla birlikte kullanım tarzınız biraz değişebiliyor. Yakıt tüketimi artıyor 😂

302D9543-6F31-47C8-A3D3-2ED8E900FC73.jpeg

840C ünite ve 8” Mat Ekran

819 üniteden 840C geçince söylediğim şey malum reklam filmi gibi oldu gençleştim resmen 😂 8” mat ekran tercih etmemin sebebi araba golf 7 olduğu için orijinale sadık kalmaktı. Ses kalitesi arttı(özellikle baslar), Car play geldi, gizli özellikler açık olduğu için performans ekranı geldi, sesli komut aktif oldu. Araba komple güncellendi 😂 Bülent abiden ekstra bir arayüz daha aldım. Arayüz orijinal ekranı android gibi kullanma imkanı veriyor. Arayüz biraz geç çalışıyor ara ara takılmalar(telefon internetinize bağlı) olabiliyor. Arayüzle gelen özellikler kablosuz car play, netflix, YouTube gibi uygulamalar.

422BF456-68D8-4F3A-A48B-328B9EE32DC9.jpeg
6F9A1E5B-4B03-43A1-80C1-9221664C9734.jpegEF8A8711-20B0-4D4A-9E71-05FF0E14DF28.jpeg

Far Yağmur Sensörü ve Katlanır Ayna

Sensör eğer aracınızda yoksa yapılacaklar da en üste yazın bence. Maliyeti en düşük ama en çok kullanılacak uygulama. Coming Home, Leaving Home da sanırım sensör sayesinde aktif oldu.

Katlanır aynada orijinalden yana tercih kullandık. Biraz estetik bir donanım ama arabanın dışarıdan duruşunu değiştiriyor. Kayar led sinyalleri de takınca daha da güzel oldu.

6EA13A58-1210-419B-9C7D-37327CB1921A.jpeg
733F877E-3CAD-4C6A-8D18-A661C6954309.jpeg9FE09643-F9C8-4E6F-8088-D1E4544BF31F.jpeg

Son düzenleme:
Body Kit için tercihimi GTİ’den yana kullandım. Daha doğrusu panjura ufak bir müdahaleyle GTD 😅 O da boya işlemi bittikten sonra bu hafta montaj olacak. Umarım güzel olur. Görüntüleri eklerim tekrar buraya.

Herkese selamlar 😊

Bu hafta Bülent abi ile hem alışveriş yapma hem tanışma imkanım oldu @HONEY

Arabama ilk harcamalarımı donanım olarak yapmak istiyordum.
Sırasıyla
R direksiyon
840c ünite ( @sekmekci hocama teşekkür ediyorum)
8” orijinal mat ekran
Far yağmur sensörü
Katlanır ayna işlemlerini ilker abi bal garaj ( @İlker34 ) sağ olsun montajını yaptı.

Arabamda mevcutta yazılım olduğu için 1449 turbo çok aklımı çeldi. Malum hem az bulunuyor hem pek bütçe dostu değil. Bülent abi de tercihi direksiyondan yana kullan dedi. İyi ki öyle yapmışım. Arabanın en çok içinde vakit geçirdiğimiz için sanki yeni bir araba havası verdi 😅 Ele çok güzel oturuyor, kullanımı çok zevkli. Agresif duruşla birlikte kullanım tarzınız biraz değişebiliyor. Yakıt tüketimi artıyor 😂

Ekli dosyayı görüntüle 66001

840C ünite ve 8” Mat Ekran

819 üniteden 840C geçince söylediğim şey malum reklam filmi gibi oldu gençleştim resmen 😂 8” mat ekran tercih etmemin sebebi araba golf 7 olduğu için orijinale sadık kalmaktı. Ses kalitesi arttı(özellikle baslar), Car play geldi, gizli özellikler açık olduğu için performans ekranı geldi, sesli komut aktif oldu. Araba komple güncellendi 😂 Bülent abiden ekstra bir arayüz daha aldım. Arayüz orijinal ekranı android gibi kullanma imkanı veriyor. Arayüz biraz geç çalışıyor ara ara takılmalar(telefon internetinize bağlı) olabiliyor. Arayüzle gelen özellikler kablosuz car play, netflix, YouTube gibi uygulamalar.

Ekli dosyayı görüntüle 66002
Ekli dosyayı görüntüle 66003Ekli dosyayı görüntüle 66004

Far Yağmur Sensörü ve Katlanır Ayna

Sensör eğer aracınızda yoksa yapılacaklar da en üste yazın bence. Maliyeti en düşük ama en çok kullanılacak uygulama. Coming Home, Leaving Home da sanırım sensör sayesinde aktif oldu.

Katlanır aynada orijinalden yana tercih kullandık. Biraz estetik bir donanım ama arabanın dışarıdan duruşunu değiştiriyor. Kayar led sinyalleri de takınca daha da güzel oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 66005
Ekli dosyayı görüntüle 66006Ekli dosyayı görüntüle 66007

@toro4

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Harika şeyler olmuş...

Güle güle kullan...

@HONEY ve @İlker34 candır...

Geri
Üst Alt