Herkese selamlar
Bu hafta Bülent abi ile hem alışveriş yapma hem tanışma imkanım oldu
@HONEY
Arabama ilk harcamalarımı donanım olarak yapmak istiyordum.
Sırasıyla
R direksiyon
840c ünite (
@sekmekci hocama teşekkür ediyorum)
8” orijinal mat ekran
Far yağmur sensörü
Katlanır ayna işlemlerini ilker abi bal garaj (
@İlker34 ) sağ olsun montajını yaptı.
Arabamda mevcutta yazılım olduğu için 1449 turbo çok aklımı çeldi. Malum hem az bulunuyor hem pek bütçe dostu değil. Bülent abi de tercihi direksiyondan yana kullan dedi. İyi ki öyle yapmışım. Arabanın en çok içinde vakit geçirdiğimiz için sanki yeni bir araba havası verdi
Ele çok güzel oturuyor, kullanımı çok zevkli. Agresif duruşla birlikte kullanım tarzınız biraz değişebiliyor. Yakıt tüketimi artıyor
Ekli dosyayı görüntüle 66001
840C ünite ve 8” Mat Ekran
819 üniteden 840C geçince söylediğim şey malum reklam filmi gibi oldu gençleştim resmen
8” mat ekran tercih etmemin sebebi araba golf 7 olduğu için orijinale sadık kalmaktı. Ses kalitesi arttı(özellikle baslar), Car play geldi, gizli özellikler açık olduğu için performans ekranı geldi, sesli komut aktif oldu. Araba komple güncellendi
Bülent abiden ekstra bir arayüz daha aldım. Arayüz orijinal ekranı android gibi kullanma imkanı veriyor. Arayüz biraz geç çalışıyor ara ara takılmalar(telefon internetinize bağlı) olabiliyor. Arayüzle gelen özellikler kablosuz car play, netflix, YouTube gibi uygulamalar.
Ekli dosyayı görüntüle 66002
Ekli dosyayı görüntüle 66003Ekli dosyayı görüntüle 66004
Far Yağmur Sensörü ve Katlanır Ayna
Sensör eğer aracınızda yoksa yapılacaklar da en üste yazın bence. Maliyeti en düşük ama en çok kullanılacak uygulama. Coming Home, Leaving Home da sanırım sensör sayesinde aktif oldu.
Katlanır aynada orijinalden yana tercih kullandık. Biraz estetik bir donanım ama arabanın dışarıdan duruşunu değiştiriyor. Kayar led sinyalleri de takınca daha da güzel oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 66005
Ekli dosyayı görüntüle 66006Ekli dosyayı görüntüle 66007