Mcogolfgti
Üye
- İsim
- Can orak
- Araç
- Golf 7,5 gti
Hocam wv nazarında mı böyledir tam bilmiyorum ama bu mann ve liqui moly adını epey duydum met etti beni de açıkçası bunları temin edip sanayideki ustama gidip değiştirmek kalıyor geriye cevabınız için de teşekkür ederimHocam selamlar,
Ayni durumu ben de yasadim yani yıllık periyodik bakim zamanim gelmişti. Bi bosch car a ugradim 2200 dedi ama buradaki forumdaki üstatlar da cok tavsiye etmediler cunku fiyatinin yani sira filtrenin cok kaliteli olmadigini soyluyorlar. Bosch fason uretim yaptiriyor vs denildi. Iyidir yine ama ben yağimin ve filtrelerimin mümkünse en iyisi olmasini isterim çünkü tek baslarina cok pahali ürünler de degiller.
Doğuşa gittim o da 5700 den 4400 e dustugunu soyledi ama bu cok ucuk bi fiyat hic gerek yok.
En son burada baslik acip üstatlarimiza danistim sag olsunlar cok cok yardimci oldular. Hangi parcanin uyumlu oldugunua kadar ogrendim o yuzden simdi size de aktarmak isterim
Filtreler zaten bu isin zirvesi mann, yağ ise liqui moly. (Simdi ilk kez deneyecegim bu yağı, çok övüldü sessizligi titresim azligi hizli isinmasi vs)
Kendim 1650 tlye bu moly yağ ve mann dan 3 filtreyi topladim. İşçilik ile max 2000 e bitti iş inşallah
Yani diyecegim o ki gidip sanayi de en dandikleri yap bana desek 1500 edecek öte yandan bosch ise fazla fiyata bu kaliteyi sunmayacak.
O yuzden en makul ve mantikli yolun bu oldugunu düşünüyorum ben de hocam.