yapmayin hocam.@enpisagor çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olur doğuş oto kartal bayisinden alacağım. Kontrol etmeden ödeme yapılmalı mi? Araba depodaymis ordan göstermiyorlar.
Hocam teşekkürler Mart ayı girişli olduğu için özel fiyat verdiğini söyledi, General de aynı fiyatı vermisti ayni araç için, bunu söyleyince 75.800 den 75.150 ye düştü daha da düşmem dedi. General 75 bin dedi hatta ben burayı tercih ettim.
Hocam araci depoda gorebilirsiniz. Buna niye izin vermiyorlar anlamadim.@enpisagor çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olur doğuş oto kartal bayisinden alacağım. Kontrol etmeden ödeme yapılmalı mi? Araba depodaymis ordan göstermiyorlar.
Eyvallah hocam pazartesi bayiye gelecek araba bakarım bir şekilde ama teslim alırken hiç beceremiyorum incelemeyi açıkçası ..lastik markasına bile bakmamıştım bundan önceki araçta ,tarih hiç aklıma gelmez...inşallah sorunsuz teslim alırım.Hocam araci depoda gorebilirsiniz. Buna niye izin vermiyorlar anlamadim.
Araci depoda görün odemeyi yapin teslim alirken didik didik edin. Lastiklerin tarihi vs. Hosunuza gitmeyen ayipli mal vs olursa kesinlikle almayin hocam.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi