muslumbingollu
Üye
Bireysel olarak indirim alabilen varmı acaba %1 % 2 gibi?Biz 2006'dan beri ailecek Shell abonesiyiz [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bireysel olarak indirim alabilen varmı acaba %1 % 2 gibi?Biz 2006'dan beri ailecek Shell abonesiyiz [emoji4]
Shell yakıtına sahip çıkıyor sonuçta hepsi aynı rafineriden çıkıyor ama firmalar sonradan kendi katkılarını ve marker larını ekliyor mümkün oldukça aynı firmayı tercih etmek türk olduğu için opet ama bende Shell i tercih ediyorum dizel yakıtları gerçekten çok iyi şehir içi fullsave uzun yol nitroHocam Amasyada iken petrol ofisi kullanıyordum memnundum, şuan Sivastayım son alışım hariç hep opetten aldım, dün ışık yanınca Shelle girdim ordan aldım. Aracın performansı az buçuk değişti gibi, daha rahat hızlanıyor sanki, bence bu konuda markadan çok alacağınız veya aldığınız petrolün kalitesi önemli.
Bende birşey sorayım. Yukarıda yazdığım gibi dün shellden (30 Tl lik) yakıt aldım. Üstüne bugün Opetten (30 Tl lik) aldım. Bir arkadaşım Dizel araçta sürekli aynı petrolden almamın daha iyi olacağını söyledi. Gerçekten böyle bir şey var mı ? Farklı markanın yakıtları karışınca sıkıntı olur mu ?
Tamamdır Hocam, dikkat edeyim bundan sonra o zamanShell yakıtına sahip çıkıyor sonuçta hepsi aynı rafineriden çıkıyor ama firmalar sonradan kendi katkılarını ve marker larını ekliyor mümkün oldukça aynı firmayı tercih etmek türk olduğu için opet ama bende Shell i tercih ediyorum dizel yakıtları gerçekten çok iyi şehir içi fullsave uzun yol nitro
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli HocamHerkese kazasız belasız sürüşler dilerim. 25 martta sıfır km 1.2 tsi manuel midline plus aldım. 1400 km yaklaştım. İyi ki babamı dinleyip golf almışım diyorum (ayni fiyata ford focus 1.6 benzinli arasında kalmıştım)
Siz değerli forum üyeleri hangi benzin istasyonu kullanıyorsunuz? Ben bugün vw'nin bp ile %3 anlaşması var diye bp'den 95 oktan kurşunsuz aldım. Ben ultimate kurşunsuz istememe rağmen yokmus.
Sizce ikisi çok fark eder mi?
Teşekkürler