- İsim
- Doğan
3M barışamı gidiceksin abi ? Başka yer tavsiye edebilirim fiyatta yardımcı olur hem işçiliğide çok iyidir aklında bulunsun fazladan para verme@DoğanARABACI@Gökhan Bilgin@vwolverine@İsoo1002Cumartesi büyük ihtimalle 3M'de olacağım. Ön yan camlara film yaptıracağım. Görüşebilir müsait olursanız.
Abi gidip görüşmeniz lazım farklı markalarda farklı tonlar var biz komple yaptırıyoruz global marka ön cam dahil 250 liraya yaptırıyoruz arka camlarda uv filtresi yok malum güneşi kesmek için@Gökhan BilginBenim için fiyat alabilir misin Gökhan? Ön yan camlara yapılacak sadece 2 cama. Arka camlar %65 karartılmış renkli cam. Aynı renk tonlarında olmasını istiyorum. Müsait olursan cumartesi gidebiliriz.
@DoğanARABACI
Hocam müsait olursanız cumartesi beraber gidip yaptırabiliriz, hem tanışmış oluruz.
Arka camlar orjinal karartmalı ama uv filtresi yok önlere yaptıracaklarında var o yüzden komple çektirmek daha iyi diyorum@Gökhan BilginBen de 3M'den 100 TL fiyat aldım. Uv filtresi nasıl yok anlamadım.
Tabi +90 (532) 693 94 29@Gökhan BilginAnladım, komple yaptırmayacağım. Sadece ön yan camlara. Senin bu tanıdığın telefon numarası var mı ?
Cumartesi yoğun bir şekilde işim var fakat , olur da kaçabilirsem haberleşiriz@Gökhan Bilgin
Benim için fiyat alabilir misin Gökhan? Ön yan camlara yapılacak sadece 2 cama. Arka camlar %65 karartılmış renkli cam. Aynı renk tonlarında olmasını istiyorum. Müsait olursan cumartesi gidebiliriz.
@DoğanARABACI
Hocam müsait olursanız cumartesi beraber gidip yaptırabiliriz, hem tanışmış oluruz.