Fredom593
Yeni Üye
Merhabalar aracımdaki ön ve arka balataları değiştireceğiz forumda araştırdığıma göre trw veya textar öneriliyor. Bu ürünleri alabileceği güvenilir alışveriş sitesi önerisi yapar mısınız ?
Aynısını yaşadım 1 kaç bin km de alışır dediler, 10k oldu alışmadı frene basınca ıslık sesi gibi tiz bir ses ..Ferodo taktırdım ve ciyak ciyak 1 ay sesle dolaştım. Hella taktım ve tık demedi 1 senedir. Ate yoksa hella direk çözüm bence
Sanayideki parçacıların yarısından fazlasında var. İnternette onlineyedekparca sitesi hella satıyor. Ankara da tanıdık varsa şaşmazda atılım vw den alabilirsiniz.Bu ürünleri orjinal olarak hangi siteden alabilirim
Bu ürünleri orjinal olarak hangi siteden alabilirim
Arkadaşlar dün balataları değiştirdim balatalar tamamen bitmeye yakın hale gelmiş, değişimi yaptıktan sonra fren pedalında basınca tıslama hava sesi geliyor. Bu normal mi
Balata değiştirmeden hiç problem yoktu değişimi yapar yapmaz başladı yanlış bir şey mi yaptı acaba değiştirenFren sistemi hava yapmış olabilir.
Westinghause veya hortumunda hava kaçağı olabilir.
Frenciye baktırınız.
.
Merhaba, 12 bin km sonra buji ve balatalarımın değişeceği bakıma gireceğim. En iyi bildiğim frenler seramik frendir diye bilirim. Golf 7.5'lara (Midline Plus)
seramik fren olur mu yoksa bunun için mm'si daha büyük Golf R diskine mi ihtiyaç olur öncelikle ?
https://www.onlineyedekparca.com/ur...13-sonrasi-seramik-on-fren-balatasi-ate-marka