Golf 7 Balata Önerisi

Fredom593

Yeni Üye
İsim
UFUK
Araç
Golf 7 Comfortline DSG
Merhabalar aracımdaki ön ve arka balataları değiştireceğiz forumda araştırdığıma göre trw veya textar öneriliyor. Bu ürünleri alabileceği güvenilir alışveriş sitesi önerisi yapar mısınız ?

Ate eni iyi seçenek. 2.alternatif fiyat performans: hella pagid

Trw-Ferodo-Bosch-Servisin taktiği eco serisi sorun yaşarsan ses yapar vs.. iade değişim almayabilirler işçilik ödeyebilirsin. Alışır zamanla keser derler bende ferodo 10 bin km alışamadı :) hella taktım en ufak sorun yok. Geçen komşum octavia ya önlere balata disk - Arkaya balata taktırdı çok memnun hella dan..

Bu ürünleri orjinal olarak hangi siteden alabilirim

Ferodo taktırdım ve ciyak ciyak 1 ay sesle dolaştım. Hella taktım ve tık demedi 1 senedir. Ate yoksa hella direk çözüm bence

Ferodo taktırdım ve ciyak ciyak 1 ay sesle dolaştım. Hella taktım ve tık demedi 1 senedir. Ate yoksa hella direk çözüm bence
Aynısını yaşadım 1 kaç bin km de alışır dediler, 10k oldu alışmadı frene basınca ıslık sesi gibi tiz bir ses ..
Arkadaşımda benzer sorun oldu: Alacağı aracı satan kişi bakımları ve balataları değişip teslim ederim dedi kaç kere uyardık gitmiş bosch taktırmış hayatımda bu kadar kötü balata görmedim sokağın tamamından duyulacak bir ses.. Sonra tekrar balata al işçilik yazık günah..
Ate ve Hella dışında ürünlere bulaşmamak lazım .. zaman emek para
Bu ürünleri orjinal olarak hangi siteden alabilirim
Sanayideki parçacıların yarısından fazlasında var. İnternette onlineyedekparca sitesi hella satıyor. Ankara da tanıdık varsa şaşmazda atılım vw den alabilirsiniz.

Ate diyor ve gidiyorum...

3 yıl önce

Ön+arka = 370 liraya

Trw alıp zulaya atmıstım (made in spain)

Bu kadar bedavaya getirdikten sonra , ses yapsada duymam sanırım.

Yada araç Tdi oldugu için balata sesini/ötmesini bastırır zaten bizim dizel traktör sesi .....

Şimdilerde bi hella ön+arka takım 1200-1300 den aşağı degildir gibi?

Arkadaşlar dün balataları değiştirdim balatalar tamamen bitmeye yakın hale gelmiş, değişimi yaptıktan sonra fren pedalında basınca tıslama hava sesi geliyor. Bu normal mi

Arkadaşlar dün balataları değiştirdim balatalar tamamen bitmeye yakın hale gelmiş, değişimi yaptıktan sonra fren pedalında basınca tıslama hava sesi geliyor. Bu normal mi

Fren sistemi hava yapmış olabilir.

Westinghause veya hortumunda hava kaçağı olabilir.

Frenciye baktırınız.

.

Fren sistemi hava yapmış olabilir.

Westinghause veya hortumunda hava kaçağı olabilir.

Frenciye baktırınız.

.
Balata değiştirmeden hiç problem yoktu değişimi yapar yapmaz başladı yanlış bir şey mi yaptı acaba değiştiren

Merhaba, 12 bin km sonra buji ve balatalarımın değişeceği bakıma gireceğim. En iyi bildiğim frenler seramik frendir diye bilirim. Golf 7.5'lara (Midline Plus)

seramik fren olur mu yoksa bunun için mm'si daha büyük Golf R diskine mi ihtiyaç olur öncelikle ?

https://www.onlineyedekparca.com/ur...13-sonrasi-seramik-on-fren-balatasi-ate-marka

Aracınızın 288mm çaplı orijinal diskleri ile seramik balata kullanabilirsiniz. Sorun olmaz.

https://www.otosupermarket.com/urun...-0-tsi-288-mm-disk-icin-2013-2020-ate-seramik

.

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt