Llumar cam filmi destek

enes38

Üye
İsim
Enes
Araç
Golf mk8
merhaba arkadaşlar yeni bir golf 8 saahibi oldum cam filmi yaptırmak istiyorum ve tavsiyeler üzerine llumar da yoğunlaştım;
sorum şu ki yaşadığım şehirde 2 tane llumar bayii var fiyatlar aynı ama birisi diyor ki cam filmi çekilirken kapı fitilleri sökülmeli diğeri diyor ki kapı fitilini sökersem trim sesi yapar sizce hangisi daha mantıklı sökülmeli mi sökülmemeli mi

ben Vintage detailingde yaptırdım, kapı fitilleri sökülüp takıldı oldukça kolay bir şekilde. fitillerin olduğu tarafta herhangi bir trim sesi ile karsilasmadim. hayirli olsun

ben Vintage detailingde yaptırdım, kapı fitilleri sökülüp takıldı oldukça kolay bir şekilde. fitillerin olduğu tarafta herhangi bir trim sesi ile karsilasmadim. hayirli olsun
Teşekkür ederim hocam kapı döşemeleri de sökülüyor mu yapılırken, sizin aracınız da mı golf 8

Rica ederim, sadece kapının üst tarafından fitiller sökülüyor, döşeme sökülmüyor. evet golf 8.

Bazı bayileri diyor ki tırnakları kırılıyor bazıları da hiçbir şey olmuyor kafam karıştı iyice

Merhaba, öncelikle aracınız hayırlı, uğurlu olsun. Ben WinPlus marka seramik cam filmi çektirdim. Bu işlem sırasında adamlar fitilleri söktüler. Hatta ve hatta ön yan camları dahi söktüler filmi taktılar, camı geri yerine oturttular. Bu sırada kapı döşemesi asla sökülmedi. Fitiller sökülmediği taktirde eğer falçata ile filmin kalıbını camın dışından alıp ona göre keserken fitili yırtabilir. Bir önce ki aracımda bu başıma geldi. Yırtıldığını yıkama da aracın içine su aldığı vakit farkettim hatta sizde gözle bakınca uzaktan anlamıyorsunuz. Golfler ile haşır neşir olmuş bir yer ise sökerek yapar. Sonuç olarak ne bir tırnak kırıldı ne de ses yapma durumu oldu. 7 aydır da kullanıyorum. @enes38

Merhaba, aracınız hayırlı olsun. Ankara'da Golf 7 aracıma 2 yıl önce Llumar ATR serisi cam filmi taktırdım. Kapı fitilleri vs sökülmeden yapıldı. İşlem Llumar'ın bayisinde yapıldı ve filmlerimden oldukça memnunum.

Aracınız hayırlı olsun. Geçtiğimiz hafta llumar bayisinde film çektirdim, fitiller sökülerek yapıldı sonrasında herhangi bir trim sesi olmadı. Hatta fitillerin içi oldukça kirliydi temizlikleri yapıldı. Sonuçta yapılan işçilikten memnun kaldım.

merhaba arkadaşlar yeni bir golf 8 saahibi oldum cam filmi yaptırmak istiyorum ve tavsiyeler üzerine llumar da yoğunlaştım;
sorum şu ki yaşadığım şehirde 2 tane llumar bayii var fiyatlar aynı ama birisi diyor ki cam filmi çekilirken kapı fitilleri sökülmeli diğeri diyor ki kapı fitilini sökersem trim sesi yapar sizce hangisi daha mantıklı sökülmeli mi sökülmemeli mi

2 golf 8 aracımda da direk cam sökülerek yapıldı . Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Kapı döşemesini çıkarılması(tamamen değil yanlış anlamayın) , cam fitilinin sökülmesi cam filmi için normal bir durum . Bence gönlünüz rahat olsun . Fitilin veya döşemesinin sökülüp geri takılması trim sesi yapmayacaktır ancak TAKILAMAMASI trim sesine yol açar .

Arkadaşlar direktifleriniz üzerine ben de sökülmesinin düzgün bir işçilikte zararı olmayacağına karar verdim ve llumarın yolunu tuttum önlere atr35 arkalara atr15 kullanılarak işlem yaptırdım görsel açıdan memnun kaldım hepinize teşekkür ederim.
cam filmi.jpeg

Arkadaşlar direktifleriniz üzerine ben de sökülmesinin düzgün bir işçilikte zararı olmayacağına karar verdim ve llumarın yolunu tuttum önlere atr35 arkalara atr15 kullanılarak işlem yaptırdım görsel açıdan memnun kaldım hepinize teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 66609
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Ortalama fiyat nedir?

Ekli dosyayı görüntüle 66609

Hayırlı olsun...

ön kelebek camın da film yok gibi duruyor yapmadılarmı yada yapamadılarmı...

Geri
Üst Alt