Llumar cam filmi destek

Abi bir de Araya şöyle bir soru sıkıştırsam ayıp olur mu :) Ben bugün aracın kumandasındaki bagaj açma düğmesine bir kere bastığımda hiçbir şey olmadığını farkettiğim sadece basılı tutunca bagaj logo ile açılabilir hale geliyor sizde de öyle mi
Benim golf 8 de bu şekilde hocam. Otomatik açılması için bagaj amortisörleri değişmesi gerekiyor sanırım. Bilgi veren olursa ben de bakayım burdan :)

Benim golf 8 de bu şekilde hocam. Otomatik açılması için bagaj amortisörleri değişmesi gerekiyor sanırım. Bilgi veren olursa ben de bakayım burdan :)
Tek tıklama hiçbir işe yaramıyor bende sizde de öyle mi

Merhaba, öncelikle aracınız hayırlı, uğurlu olsun. Ben WinPlus marka seramik cam filmi çektirdim. Bu işlem sırasında adamlar fitilleri söktüler. Hatta ve hatta ön yan camları dahi söktüler filmi taktılar, camı geri yerine oturttular. Bu sırada kapı döşemesi asla sökülmedi. Fitiller sökülmediği taktirde eğer falçata ile filmin kalıbını camın dışından alıp ona göre keserken fitili yırtabilir. Bir önce ki aracımda bu başıma geldi. Yırtıldığını yıkama da aracın içine su aldığı vakit farkettim hatta sizde gözle bakınca uzaktan anlamıyorsunuz. Golfler ile haşır neşir olmuş bir yer ise sökerek yapar. Sonuç olarak ne bir tırnak kırıldı ne de ses yapma durumu oldu. 7 aydır da kullanıyorum. @enes38

Hocam Winplus yaptırmayı düşünüyorum. Aslında ön cam için en iyisi lLumar ancak kararsızım.

Dışarıyı görme, güneşi kesme nasıl , memnun musunuz.

Birde fiyat nedir. @Vagger_Boy

Hocam Winplus yaptırmayı düşünüyorum. Aslında ön cam için en iyisi lLumar ancak kararsızım.

Dışarıyı görme, güneşi kesme nasıl , memnun musunuz.

Birde fiyat nedir. @Vagger_Boy

Winplus'ı tavsiye ederim yalnız şöyle tavsiye ederim, Llumar taktıracak bütçeye çıkmak istemiyorsanız 1.500- 2.000 TL altına Winplus taktırabilirsiniz. 6-7 ay önce Seramik serisini (en pahalı filmi) taktırmıştım en koyu ton olanından bu film eski kedi gözlü Mercedeslerde farkettiyseniz arabanın içi gözükür film olmadığı halde yeşilimsi karışık mavi filtre vardır camlarda. Bu filmde de seramik etkisi olduğundan içeriden dışarıya baktığınızda o Mercedes camları gibi hafif yeşil filtreli ama abartılı değildir. Geceleri yan aynaları görmekte zorluk çekmedim. Bu durum birazda sizin 3 numara film ile araba kullanma alışkanlığınız ile alakalıdır. Tüm araçlarımda 3 numara film kullandım o yüzden bana zorluk çektirmiyor. Dışarıdan bakıldığında da Piano Black kaplama gibi duruyor camlar resmen kirliyken de, temiz olduğu zamanda mükemmel bir parlıyor ama asla Şahinlerin aynalı cam filmi durumu gibi bir şey oluşmuyor merak etmeyin. Isıyı koruma özelliği çok güzel termos gibi içeriyi koruyor. Tavsiye ederim ama tabi ki en iyisi Llumar derim ama 2.000 TL daha ucuz WinPlus. Ayrıca garanti kartı veriyorlar, kredi kartına benzer bir kart onu kaybetmezseniz 7 yıl garantisi de sürüyor filmlerin. Her iki marka da Dünya Cilt Kanseri onaylı markalardır o yüzden cam filmleri kalitelidir. Llumarda IRX serisini tavsiye ederim şu an 6.000-6.500 TL arasıdır güncel olarak. Winplus ise bundan 2.000 TL ucuzdur.... Takdir sizindir. ben memnun muyum evet sonuna kadar. @ispirm

Winplus'ı tavsiye ederim yalnız şöyle tavsiye ederim, Llumar taktıracak bütçeye çıkmak istemiyorsanız 1.500- 2.000 TL altına Winplus taktırabilirsiniz. 6-7 ay önce Seramik serisini (en pahalı filmi) taktırmıştım en koyu ton olanından bu film eski kedi gözlü Mercedeslerde farkettiyseniz arabanın içi gözükür film olmadığı halde yeşilimsi karışık mavi filtre vardır camlarda. Bu filmde de seramik etkisi olduğundan içeriden dışarıya baktığınızda o Mercedes camları gibi hafif yeşil filtreli ama abartılı değildir. Geceleri yan aynaları görmekte zorluk çekmedim. Bu durum birazda sizin 3 numara film ile araba kullanma alışkanlığınız ile alakalıdır. Tüm araçlarımda 3 numara film kullandım o yüzden bana zorluk çektirmiyor. Dışarıdan bakıldığında da Piano Black kaplama gibi duruyor camlar resmen kirliyken de, temiz olduğu zamanda mükemmel bir parlıyor ama asla Şahinlerin aynalı cam filmi durumu gibi bir şey oluşmuyor merak etmeyin. Isıyı koruma özelliği çok güzel termos gibi içeriyi koruyor. Tavsiye ederim ama tabi ki en iyisi Llumar derim ama 2.000 TL daha ucuz WinPlus. Ayrıca garanti kartı veriyorlar, kredi kartına benzer bir kart onu kaybetmezseniz 7 yıl garantisi de sürüyor filmlerin. Her iki marka da Dünya Cilt Kanseri onaylı markalardır o yüzden cam filmleri kalitelidir. Llumarda IRX serisini tavsiye ederim şu an 6.000-6.500 TL arasıdır güncel olarak. Winplus ise bundan 2.000 TL ucuzdur.... Takdir sizindir. ben memnun muyum evet sonuna kadar. @ispirm

Bu güzel ve detaylı açıklama için çok teşekkür ederim.

merhaba renk tonu nedir bu filmin

win plus nerde yaptırdınız ben istanbul da adres bulamadım

Merhaba ben İstanbul car mekan da filimi çektirdim
Kapı fitilleri ni çıkartmadı usta işçiliği güzeldi ön 2 cam atr 20 arka 3 cam atr 35 olarak yaptırdım renk tonu da eşit oldu hepsini 4700 çektirdim

Ekli dosyalar

• IMG_0526.jpeg
    IMG_0526.jpeg
    256.5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0525.jpeg
    IMG_0525.jpeg
    297.1 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar herkese yeni arabası hayırlı olsun Ankara'da Llumar marka cam film için tavsiye edeceğiniz bir yer var mı.
Birde herkes farklı numaralar taktırdığını okuyorum bunun muayenede bir üst limiti var mı?
Tavsiyenizi almak isterim ön arka cam için kaç numara tavsiyede bulunursunuz şimdiden çok teşekkürler.

Arkadaşlar herkese yeni arabası hayırlı olsun Ankara'da Llumar marka cam film için tavsiye edeceğiniz bir yer var mı.
Birde herkes farklı numaralar taktırdığını okuyorum bunun muayenede bir üst limiti var mı?
Tavsiyenizi almak isterim ön arka cam için kaç numara tavsiyede bulunursunuz şimdiden çok teşekkürler.
Teşekkür ederim sizin de aracınız hayırlı olsun. Benim önler atr35 arkalar 15 önler biraz daha kalın olabilirmiş gerçi zevk meselesi 25 e 15 tercih edebilirsiniz

ben de önce sordum aldığım bilgiye göre yanlara karışmıyorlar muayene ve polis çevirmesinde sorun çıkmaz dediler ama ön cama kesinlikle izin vermiyorlar sadece Air serisi gibi siyah renk olmayan camlara izin veriyorlar

Geri
Üst Alt