Winplus'ı tavsiye ederim yalnız şöyle tavsiye ederim, Llumar taktıracak bütçeye çıkmak istemiyorsanız 1.500- 2.000 TL altına Winplus taktırabilirsiniz. 6-7 ay önce Seramik serisini (en pahalı filmi) taktırmıştım en koyu ton olanından bu film eski kedi gözlü Mercedeslerde farkettiyseniz arabanın içi gözükür film olmadığı halde yeşilimsi karışık mavi filtre vardır camlarda. Bu filmde de seramik etkisi olduğundan içeriden dışarıya baktığınızda o Mercedes camları gibi hafif yeşil filtreli ama abartılı değildir. Geceleri yan aynaları görmekte zorluk çekmedim. Bu durum birazda sizin 3 numara film ile araba kullanma alışkanlığınız ile alakalıdır. Tüm araçlarımda 3 numara film kullandım o yüzden bana zorluk çektirmiyor. Dışarıdan bakıldığında da Piano Black kaplama gibi duruyor camlar resmen kirliyken de, temiz olduğu zamanda mükemmel bir parlıyor ama asla Şahinlerin aynalı cam filmi durumu gibi bir şey oluşmuyor merak etmeyin. Isıyı koruma özelliği çok güzel termos gibi içeriyi koruyor. Tavsiye ederim ama tabi ki en iyisi Llumar derim ama 2.000 TL daha ucuz WinPlus. Ayrıca garanti kartı veriyorlar, kredi kartına benzer bir kart onu kaybetmezseniz 7 yıl garantisi de sürüyor filmlerin. Her iki marka da Dünya Cilt Kanseri onaylı markalardır o yüzden cam filmleri kalitelidir. Llumarda IRX serisini tavsiye ederim şu an 6.000-6.500 TL arasıdır güncel olarak. Winplus ise bundan 2.000 TL ucuzdur.... Takdir sizindir. ben memnun muyum evet sonuna kadar.
@ispirm