Tabi kihocam sy marka derken özelden yazamıyorum bana bir yazar mısınız ?
Farın yuvası için sabitleme aparatı kullandınız mı H7 ler için. Yoksa direk ledi takıyor muyuz Taiwan J ledler için hocam ?Merhaba hocam, Ankaradaysanız Mass Technic ve Opsiyonel Otomotiv var R body kit için oralar ile görüşebilirsiniz. Telefonla ulaşmak zor oluyor hafta içi gidip görüşmekte fayda var. Ben J farlarımda Photon Milestone kullanıyorum memnunum aydınlatma gayet güzel.
Ben kendim montaj yapmadım ama far takılmadan ledleri montajladılar, By Carbon'da yaptırmıştım.Farın yuvası için sabitleme aparatı kullandınız mı H7 ler için. Yoksa direk ledi takıyor muyuz Taiwan J ledler için hocam ?
Cevap veremiyorum hocam sizeTabi ki
Cevap veremiyorum hocam size
Dmden bi numaranızı yazarsanız whatsapptan yzayım
1- Kendinden ledli olan J farlar su an en ust kalitedeler. Passat dizayn farlar gibi hatasiz odaklama yapiyorlar.
2-taiwan uretim olmali, cin modeller kalip olarak kucukler ve çok esnekler
3-gerek yok
Evet var hangi konuda tam olarakHocam golf 6’lar için olan taiwan farlar hakkında bilginiz var mı acaba?
Evet var hangi konuda tam olarak
Golf 6ya takilacak en kaliteli far 8 dizayn. Onu sevmiyorsaniz 7.5 dizayn da gayet iyidir. Nokta ledli ler en alt kaliteler. Tabii tavsiye ederimGenel kaliteleri nasıldır hocam? Bazı farlarda fazlaca sorun var mercekleri çok iyi değil tarzında yorumlar aldım kafam karıştı. Güzel bir replica mercekli far alıp led takmak istiyorum tavsiye eder misiniz? Hangi satıcıları önerirsiniz?
Golf 6ya takilacak en kaliteli far 8 dizayn. Onu sevmiyorsaniz 7.5 dizayn da gayet iyidir. Nokta ledli ler en alt kaliteler. Tabii tavsiye ederim