Hocam Golf 6-7 kullananlar da vardı, Leon, Superb kullanan da vardı. Yani tek bir arkadaşımın veya tek bir aracın verisi değil genel arkadaş çevresi duyumum ve bu tarz mecralarda okuduklarımdan hatrımda kalanlardan edindiğim izlenimim bu şekildeydi reel durum öyle değil maalesef. Golf 7’de tüketim ve performans ne kadar fark eder bilemiyorum önümüzdeki günlerde onu da deneyimlemek istiyorum deneyimlersem onu da burada paylaşırım. Haricen 1.2 ve 1.5 tsi kullanan arkadaşlarım da benzer durumu yaşıyorlar genel olarak beklentinin üstünde bir tüketim var maalesef. Sadece 1.0 TSI manuel ibiza beklentilerimizi karşılamıştı uzun yol normal kullanımda Niğdeden Ankaraya 5.6 yakmıştı. Ankara İstanbul arasıda benzer bir tüketimi vardı ama fotoğrafını çekmemişim. Bu tüketim 29 Kasım 2021 tarihine ait, o tarihin önemi o günkü aşırı yağış ve rüzgar fırtınasıdır aracı 120’yle şeritte tutamayacağım düzeyde bir rüzgar vardı. Işığa durduğumda ışığın direği beşik gibi sallanıyordu, Ankara İstanbul arası yağmura silecek yetişmedi dolayısıyla yakıta da negatif bir etkisi olmuştur.
Ekli dosyayı görüntüle 67373