Omer___Sahin
Üye
1.0tsi bile olsa 7.5 r line 'dan ayrılmak kötü gerçekten ama bugün kendisi ile vedalaştık.. 1,5 sytle ile devam bakalım inşallah.. Paylaşmış olduğunuz görüşleriniz için teşekkür ederim
hayırlı olsun , keyifle sürün1.0tsi bile olsa 7.5 r line 'dan ayrılmak kötü gerçekten ama bugün kendisi ile vedalaştık.. 1,5 sytle ile devam bakalım inşallah.. Paylaşmış olduğunuz görüşleriniz için teşekkür ederim
Hangi bayii hocam ben bulamıyorum İstanbul’da hiç bir bayiide yani yok çekiyorlar. Eğer denk gelirse haber verir misiniz bende takasa girmeyi düşünüyorum@selmankaya hocam bir ay önce 1.0 r kine vardı onu kaçırdım, bunada hemen kapora gönderdim.. 1,5 motorları dediklerime göre bayii pek satmak istemiyor. az geliyor fln diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
Size yazdığım ilk mesajla bu mesaj arasında sadece 2.elleri 100.000tl arttı. Bence daha fazla beklemenin anlamı yokHaklısın hemşehrim )
Hangi bayii hocam ben bulamıyorum İstanbul’da hiç bir bayiide yani yok çekiyorlar. Eğer denk gelirse haber verir misiniz bende takasa girmeyi düşünüyoru
Şu an 1.519'a passat business variant varHangi bayii hocam ben bulamıyorum İstanbul’da hiç bir bayiide yani yok çekiyorlar. Eğer denk gelirse haber verir misiniz bende takasa girmeyi düşünüyorum