Teşekkür ederim kardeşim nasip kısmet bakalım ne gelecek.Sırada A3 Sedan mı var yoksa @driver_can ? Hayırlı olsun abi
Teşekkür ederim kardeşim nasip kısmet bakalım ne gelecek.Sırada A3 Sedan mı var yoksa @driver_can ? Hayırlı olsun abi
Hocam, kablosuz şarjın üstündeki ambians aydınlatmayı sonradan mı değiştirdiniz?bu da son güncellememiz olsun orta konsolun yan taraflarını deri seviyorum.Premium araçlarda güzel bir hava katıyor hemde uzun yolda diz değince acıtmıyor.Bende aracımın o parçalarını söküp Art Car'da deri kaplattım.İç dikilerimizi de aracın içinde kullanılan bakır rengiyle birebir tutturmuş olduk.Sonrasında toplamda 2 kez içine binip gördüm bu keyfi yaşadım.Salı sabahı kendisini yeni sahibine yolcu ettik.Kazasız belasız kullansınlar.
Type c ile çalışan mini usb led var üstünde minik 2 tane vag ambians renkleriyle çok uyumlu renk değişiyor.Hocam, kablosuz şarjın üstündeki ambians aydınlatmayı sonradan mı değiştirdiniz?
Bir görüntüsü yada linki var mıdır hocam? Hayırlı olsun bu aradaType c ile çalışan mini usb led var üstünde minik 2 tane vag ambians renkleriyle çok uyumlu renk değişiyor.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 157,51TL 43% İndirim | Araba ev D7YA için RGB LED araç İç işık Neon atmosfer ortam lambalarıBir görüntüsü yada linki var mıdır hocam? Hayırlı olsun bu arada