fiyatlar sitede güncel değil. arayınca yada gidince net fiyat çıkıyor.Su anda 9600 diyor enderde +montaj 1300 ama ender telefonlari acmiyor
fiyatlar sitede güncel değil. arayınca yada gidince net fiyat çıkıyor.Su anda 9600 diyor enderde +montaj 1300 ama ender telefonlari acmiyor
Ben ebaydan bakiyorum orda yasayan kuzenime aldiriyorum o da gelirken getiriyor ama bu durum biraz riskli arkadaslarin yolladigi ali express linkindeki komple seti aldimAlmanyadan nasıl getirteceğiz bunları? Nereden bulabiliriz?
Yok ben zaten elden gitirtiyorum ama ali expressten set almam daha mantikli risk almayalm 2. EldeKomple set fiyati 150 euro gecerse gumruge takilir teslim alamazsiniz bilginize
Aliekste satilan set, kargoyla Türkiye ye gelecekse 150 euro ustu gumruge takilir. Bunu demek istemistimYok ben zaten elden gitirtiyorum ama ali expressten set almam daha mantikli risk almayalm 2. Elde
Ben aliexpresten aldım normal fıyattı 403 Euro odemeye gelince 80 Euro düştü 320 Euro’ya geldi 10 Euro da gümrük aldılar 330 Euro toplam ve orjınal vwYok ben zaten elden gitirtiyorum ama ali expressten set almam daha mantikli risk almayalm 2. Elde
Örnek olarak bu Passat b8 icinBen aliexpresten aldım normal fıyattı 403 Euro odemeye gelince 80 Euro düştü 320 Euro’ya geldi 10 Euro da gümrük aldılar 330 Euro toplam ve orjınal vw
Yok onu da almanyadaki kuzenin adrese yolluyorum oraya vergi de almiyorAliekste satilan set, kargoyla Türkiye ye gelecekse 150 euro ustu gumruge takilir. Bunu demek istemistim
Sizin arac golf8 sanirim bende aldim benim ayna kapagi degilde anyanalarda ikaz olandanBen aliexpresten aldım normal fıyattı 403 Euro odemeye gelince 80 Euro düştü 320 Euro’ya geldi 10 Euro da gümrük aldılar 330 Euro toplam ve orjınal vw
Golf lerde aynadaSizin arac golf8 sanirim bende aldim benim ayna kapagi degilde anyanalarda ikaz olandan
Bende yurtdısında yım 2021 den sonra Avrupa dışından gelen herseyden vergi alınıyorÖrnek olarak bu Passat b8 icin
Hayirli olsun insallah kendiniz mi yapacaksiniz montajiGolf lerde aynada
Bu biraz uğraştıran iş ve uzman kısıler tarafından yapışmalı geri gorus kamerası yada park sensörü olsa kendım takabılırımHayirli olsun insallah kendiniz mi yapacaksiniz montaji