Golf 8’ in kendi kendini sıfırlaması

rower

Üye
Merhaba, golf 8 aracım bugün sabah kendini sıfırladı. Saat, yakıt ortalaması ( yakıt alımı sonrası dahi sıfırlanmış), hayalet ekrandaki konfigurasyon. Yazılım versiyonu 1776, eskiden de böyleydi. Bunun sebebi ne olabilir? Saatin sıfırlanması akü açısından beni korkuttu.

Arkadaşlar impression aracım bendede sıfırladı, şuna dikkat ettim sıfırlamayı 3 veya 4 ayda bir sadece üstü kapalı garaja koyarsam yapıyor sorun ne olabilir

Upvote 0

Golf 8 impression da yaşamıştım bunu bir kere. Yeni 8.5 impression da da geçenlerde araç kendini sıfırladı. Çok kısa mesafe gidip birşeyler almak için durdum. Yarım saat sonra aracı açtığımda kadranda boot manager yazısı gördüm. Saat yakıt hepsi sıfırlanmıştı.
Bayi elektronik bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorsan sorun yok devam dedi. Araç 800kmde

Upvote 0
Golf 8 impression da yaşamıştım bunu bir kere. Yeni 8.5 impression da da geçenlerde araç kendini sıfırladı. Çok kısa mesafe gidip birşeyler almak için durdum. Yarım saat sonra aracı açtığımda kadranda boot manager yazısı gördüm. Saat yakıt hepsi sıfırlanmıştı.
Bayi elektronik bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorsan sorun yok devam dedi. Araç 800kmde
Merhaba ben 8 de yaşıyorum.3 veya 4 ayda bir aracı sadece üstü kapalı garaja koyarsam sıfırlıyor,çözümü nedir bilmiyorum

Upvote 0
2021 model aracımda aynı sorun mevcuttu 3 4 kez oldu yolda giderken de hayalet ekran gitti geldi servise bıraktım doğuşa çözemediler dosya açıp fabrika ile görüştüler bağlanıp aracı incelediler hayalet ekran değişmişti sonra düzeldi bir daha olmadı

Upvote 0
Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda sos kapağının altındaki dahili sim kart bağlantıyı uzun süre kaybettiğinde gerçekleştiği söylendi bana. Benim de başıma iki kere geldi. Birisi kapalı garajda biri açık alanda ama telefonun bile çekmediği bir yerde oldu. Almanya’da bir akrabamız var araç işleriyle alakalı ona sordurdum o da bilgi aldı bana söyledi. Sebep servis bağlantısının (112) kopmasıyla alakalıymış.

Upvote 0
Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda sos kapağının altındaki dahili sim kart bağlantıyı uzun süre kaybettiğinde gerçekleştiği söylendi bana. Benim de başıma iki kere geldi. Birisi kapalı garajda biri açık alanda ama telefonun bile çekmediği bir yerde oldu. Almanya’da bir akrabamız var araç işleriyle alakalı ona sordurdum o da bilgi aldı bana söyledi. Sebep servis bağlantısının (112) kopmasıyla alakalıymış.
bizim arabalarda sim kart yok

Upvote 0

Geri
Üst Alt