cagdas01 Yeni Üye Katılım 18 Mar 2022 Mesajlar 15 Tepkime puanı 7 30 May 2023 #1 Merhaba, Aracım Golf 7. Direksiyon derisi üzerindeki renklerde soyulma olmuş.Bu konuda boyamak doğrumudur.Boyamak için hangi marka boya ürünü kullanmak doğru olur? İyi çalışmalar.
Merhaba, Aracım Golf 7. Direksiyon derisi üzerindeki renklerde soyulma olmuş.Bu konuda boyamak doğrumudur.Boyamak için hangi marka boya ürünü kullanmak doğru olur? İyi çalışmalar.
ekoman245 Katılımcı Üye Katılım 18 Tem 2019 Mesajlar 878 Tepkime puanı 676 Konum Tekirdağ İsim Ali Erkan Kızgın Araç Amarok V6 Aventura 30 May 2023 #2 Sifir kaplama yaptirmak daha mantikli bana sorarsaniz. Yeni arac almis kadar keyifli oluyor Ekli dosyalar 4BF9E674-567F-448E-A21E-6A25449711AB.jpeg 119.5 KB · Görüntüleme: 95 Upvote 0
yally Üye Katılım 26 Haz 2020 Mesajlar 219 Tepkime puanı 205 İsim Yalçın Araç GOLF 1.2 TSI BMT 110 COMFORTLINE DSG 20 Haz 2023 #3 ekoman245 dedi: Sifir kaplama yaptirmak daha mantikli bana sorarsaniz. Yeni arac almis kadar keyifli oluyor Genişletmek için tıkla ... Hocam bu kaplamayı nerde yaptırdınız ve maliyeti nedir? Upvote 0
ekoman245 dedi: Sifir kaplama yaptirmak daha mantikli bana sorarsaniz. Yeni arac almis kadar keyifli oluyor Genişletmek için tıkla ... Hocam bu kaplamayı nerde yaptırdınız ve maliyeti nedir?
T Tuluhan_Sipka Üye Katılım 10 Kas 2016 Mesajlar 165 Tepkime puanı 92 Konum Samsun İsim TS 21 Haz 2023 #4 Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. instagram.com Upvote 0
Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. instagram.com
ekoman245 Katılımcı Üye Katılım 18 Tem 2019 Mesajlar 878 Tepkime puanı 676 Konum Tekirdağ İsim Ali Erkan Kızgın Araç Amarok V6 Aventura 21 Haz 2023 #5 yally dedi: Hocam bu kaplamayı nerde yaptırdınız ve maliyeti nedir? Genişletmek için tıkla ... Calistigimiz firma var duzenli oraya yaptiriyoruz. Bireysel isleri yapar mi bilmiyorum, sizin direksiyon ile takas yapabilirim ya da nakit verebilirim Upvote 0
yally dedi: Hocam bu kaplamayı nerde yaptırdınız ve maliyeti nedir? Genişletmek için tıkla ... Calistigimiz firma var duzenli oraya yaptiriyoruz. Bireysel isleri yapar mi bilmiyorum, sizin direksiyon ile takas yapabilirim ya da nakit verebilirim
ugrsa Üye Katılım 8 May 2023 Mesajlar 312 Tepkime puanı 84 Konum İstanbul İsim Uğur Araç Golf 7 21 Haz 2023 #6 İstanbuldaysaniz avcilarda ada deri direksiyon var hemen karşi sokağimda on numara deri kılıf dikiyor. Bende düşünüyorum yaptirmayi bakalim Upvote 0
İstanbuldaysaniz avcilarda ada deri direksiyon var hemen karşi sokağimda on numara deri kılıf dikiyor. Bende düşünüyorum yaptirmayi bakalim