İhmal etme hocam. Ayrıca musluk suyu zararlı olmasın kireç falan ?Bende cam suyu uyarısı verdi. Ama antifiriz vermedi daha. Sınavda gorevliydim ekleyemedim yine suyu. Korkuyorum bişey olacak diye.SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emrah Hocam yetişİhmal etme hocam. Ayrıca musluk suyu zararlı olmasın kireç falan ?Emrah hocam daha iyi bilir bu işleri. @EMRAH ATTS
Aradım görüştüm. Musluktan eklesin bişey olmaz dedi [emoji1]Emrah Hocam yetiş [emoji4]SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahi adın Hızır olmalıymış Muhammed Hocam Çok teşekkür ederim.Aradım görüştüm. Musluktan eklesin bişey olmaz dedi [emoji1]
Teşekkür ederim Emrah Hocam bilgilendirme için. Ekledim suyu kafam rahatladı@mandufla degerli hocam geçmiş olsun çok fazla gecıktım farkındayım özur dilerim aracın motor suyuna cam suyuna musluk suyu koymanızda bir zarar olmaz sistemde herhangi bir sorun çıkartmaz zaten antifirizi sıfırdan koyarken bile 3 litreye ilave suyla devam edilir tamamı antıfırız degildir
su seviyesı konusunda çırakken ustam içirmişti fazla koyduğum suyu sonrada yogurt yemeye gönderdi zehirlenmemem için
s=alsaa
buradan yıllardır görmediğim ustama gelsın