1.5 -2 yıl oldu değişeli 1.500-2.000 civarıydı galibane kadar tuttu hocam balataların değişimi
1.5 -2 yıl oldu değişeli 1.500-2.000 civarıydı galibane kadar tuttu hocam balataların değişimi
Bügün bende fark ettim rampada araba kendini bırakmıyor.ne kadar tutmuştu masrafı hatırlıyormusunuz.Aynı durum bende de vardı. Baskı değişince düzeliyor. Baskı kaçırıyor anlattığınız durum. Hatta benim auto hold o durumda aktifken rampada arabanın kalkmasına izin vermiyordu. Değiştirince baskıyı ( sachs marka) düzeldi
Hocam geçen sene sachs marka baskı işçilik 3.500 tutmustu. 2.500 TL baskı, sabit volant taşlama. 1000 tl de işçilik. Baskı değişir değişmez düzeldi rampada.Bügün bende fark ettim rampada araba kendini bırakmıyor.ne kadar tutmuştu masrafı hatırlıyormusunuz.
Merhaba Burak Bey,Periyodik bakım vs debriyaj seti için aldığım fiyat.
Debriyaj seti 3.800
Motor yağ 1.350 liQuı moly
Yağ filtresi 280
Hava filtresi 300
Polen filtresi 180
Temizlik spreyi 100 2adet
İşçilik 3.000
Merhaba, aracınız hayırlı olsun. Baskı setini değiştirin sorununuz çözülür.Merhaba Burak Bey,
Geçen hafta yeni araç aldım, aynı problem kendi aracımda var, bahsettiğiniz debriyaj seti değiştikten sonra sorun çözüldü mü ?
Debriyaj seti dediğiniz debriyaj diski+baskı balatası+debriyaj bilyaları, değil mi ? Luk marka mıydı sachs marka mıydı araçtan çıkan ?
Arabayı Bursa'dan aldım, otobanda İstanbul'a gelirken dip gaz yaptığımda fark ettim. Devir 2000den 3000e çıkıyor, sonra tekrar 2000e düşüyor ve araç öyle hızlanıyordu. Gerçi şu an aynı sorunu yaşamıyorum, dün de denedim ve olmadı. Belki kendim debriyajı eski sahibinden daha doğru kullandığım için olabilir ancak değiştirmek lazım yine de parçayı.
Merhaba;Merhaba Burak Bey,
Geçen hafta yeni araç aldım, aynı problem kendi aracımda var, bahsettiğiniz debriyaj seti değiştikten sonra sorun çözüldü mü ?
Debriyaj seti dediğiniz debriyaj diski+baskı balatası+debriyaj bilyaları, değil mi ? Luk marka mıydı sachs marka mıydı araçtan çıkan ?
Arabayı Bursa'dan aldım, otobanda İstanbul'a gelirken dip gaz yaptığımda fark ettim. Devir 2000den 3000e çıkıyor, sonra tekrar 2000e düşüyor ve araç öyle hızlanıyordu. Gerçi şu an aynı sorunu yaşamıyorum, dün de denedim ve olmadı. Belki kendim debriyajı eski sahibinden daha doğru kullandığım için olabilir ancak değiştirmek lazım yine de parçayı.
Şehir içinde araç tam ısınmadan denediğinizde sorun olmuyor genelde. Ama 10-15 km yol gittikten sonra özellikle de yüksek viteslerde seyrederken bir anda gaza tam bastığınızda kaçıracaktır hocam.Gerçi şu an aynı sorunu yaşamıyorum, dün de denedim ve olmadı.