Bu parça numarasını da dikkat edeyim hocam. Ambiyans aydınlatma derken hocam benim üniteminde ışıklarını ayarlardan değiştirebiliyorum. Kapı ve ayak altı ledlerini değiştirdikten sonra desteklemesini sağlar mı diye sorayım ?Geçen bir arkadaşımın 2018 highline aracına ambians kodlaması yaptık, bcmsinin kodu 5Q0937084CR idi. 30 renk destekliyordu
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bekliyorum haberBi sökelim abi de sonra foruma yazarım
Foruma en son uzun zaman önce girmiş hocam kendisine ulaşamadım pek ama kendisinin aracı mk7 kasa mk7.5 değil
Araba değildir hocam o iki yakamdır yeter diye bağıran, hiç bir araya gelemedi daha araba sağolsunAraba bağırıyorduu yeteeer yeteeer
Abi 1.0 tsi aynı arabalar seninki de aynısı olabilirBenim ne acaba
Bilemiyorum valla hocam üstadlar daha iyi bilirler ben fikriniz olsun diye parça numarasını söyledimBu parça numarasını da dikkat edeyim hocam. Ambiyans aydınlatma derken hocam benim üniteminde ışıklarını ayarlardan değiştirebiliyorum. Kapı ve ayak altı ledlerini değiştirdikten sonra desteklemesini sağlar mı diye sorayım ?
Hocam sökmesi zor diyorlar gerçi bende denk geldim de bir kere uğraştırıcı işBi sökelim abi de sonra foruma yazarım
Hocam dh benim söküp değiştirdim ben.