Ayprensi16
Yeni Üye
- İsim
- Zeynel
Değerli Hocam, şu şekilde dener misiniz.@fcsrn hocam ben kodlama kısmında kaldım 09 central elektrik long coding helper bölümüne giremiyorum girsem bile bitlerde numara yazıyor ama içine girince kanallar boş kablo 15.7.1 arabam 2016 1.4 comfortline
Değerli Hocam, pin numaralarını bilmiyorum malesef, resimlerde nerelere yapılacağını yazmıştım ama pin numaralarını bilen Hocalarımız varsa onlar bilgilendirecektir sizi.@fcsrn hocam kablonun girdiği pin numaralarını paylaşmamışsın hatırlıyorsan paylaşırmısın
denerim tabiki ama ben sadece bit açıklamalarını göremiyorum sanırım bu şekilde kodlama yapılıbiliyormuşDeğerli Hocam, şu şekilde dener misiniz.
Kontağı yarım kontak pozisyonuna getirin.
Kabloyu araca bağlayın.
Usb girişini bilgisayara bağlayın.
Bilgisayardan programı açın.
Bu şekilde olması lazım.
Teşekkürler değerli Hocam.@fcsrn elelrinize emeğinize sağlık, güzel bir çalışma olmuş, tebrikler. 2 sorum olacak;
1) Bu işlem garantiyi bozar mı? (Örneğin, rutin bakıma gittiğimizde serviste pc ile kontrolde veya genel gözelmde, arabanın paketine dahil olmayan bu ekipmanlar farkedilirse, servis dosyamıza kullanıcı hatası olarak işlenmez mi?)
2) Forumda okuduklarıma göre bu tarz döşemede yapılan sökme takma işlemleri sonrası oluşan trim sesi riski bu işlemde ne kadardır?
Forumda en çok eklentisi olan araçlardan biri benimki olabilir. Servisteki adamın aracı görüp bir şey eklendiğini anlamamasına imkan yok. Garantiden daha geçenlerde ön burçları yağlattım.@fcsrn ellerinize emeğinize sağlık, güzel bir çalışma olmuş, tebrikler. 2 sorum olacak;
1) Bu işlem garantiyi bozar mı? (Örneğin, rutin bakıma gittiğimizde serviste pc ile kontrolde veya genel gözlemde, arabanın paketine dahil olmayan bu ekipmanlar farkedilirse, servis dosyamıza kullanıcı hatası olarak işlenmez mi?)
2) Forumda okuduklarıma göre bu tarz döşemede yapılan sökme takma işlemleri sonrası oluşan trim sesi riski bu işlemde ne kadardır?
Merhabalar, ben ertugrul isci, istanbuldan. Foruma ilk mesajimi yaziyorum kessinlikle sahane bir paylasim olmus elinize saglik. Gozum yemiyodu normalde bu kablo cekme isine, bu konuyu gorur gormez yapmaya karar verdim ve yaptim. Bu paylasim sayesinde butun kablo cekme dugme ve sensor montaji ve kodlama toplam 40dkya bitti.@fcsrn hocam kablonun girdiği pin numaralarını paylaşmamışsın hatırlıyorsan paylaşırmısın
Yusuf hocam bu işlemleri yapmadan önce kutup başlarını sökmemiz gerekmiyor değil mi ?@yer_ucagi_34 hocam far anahtarını çıkarmak için içeri bastırıp hafif sağa çevirin sonra kendinize doğru çekin kabloları sayın muhtemelen tüm işlemler aynıdır.