crawley
Üye
- İsim
- Gökhan
Hocam o sistem sağlıklı değil. Midline için kullanılan bir yöntem o.comfortline 2014 1.2
hocam iade edeyim o halde.Ne dersinizHocam o sistem sağlıklı değil. Midline için kullanılan bir yöntem o.
İade edin Hocam, sizin araca uyumlu parçaları alın. İlk sayfadan bakarak yapabilirsiniz çekinmenize gerek yok. Yardımcı oluruz.hocam iade edeyim o halde.Ne dersiniz
hocam iade edip bugün sipariş vereyim aliexpressten o halde.Siz üstadların yardımıyla da elimden geleni yaparım.Önceki sayfalarda sipariş vermiş olduğunuz link mevcuttur oradan bakayım.İade edin Hocam, sizin araca uyumlu parçaları alın. İlk sayfadan bakarak yapabilirsiniz çekinmenize gerek yok. Yardımcı oluruz.
hocam iade ettim.Eski manuel far anahtarım takıldı fakat şimdi de far yandığı zaman yandığına dair göstergede yeşil bir ışık çıkıyordu ya o çıkmıyor.Bunu nasıl çözebiliriz?İade edin Hocam, sizin araca uyumlu parçaları alın. İlk sayfadan bakarak yapabilirsiniz çekinmenize gerek yok. Yardımcı oluruz.
Hocam auto far kodlaması yapıldı ise onun ile alakalıdır. Orjinal montaj yapıldıktan sonra önemi kalmaz. Siz buradaki parçaları alınhocam iade ettim.Eski manuel far anahtarım takıldı fakat şimdi de far yandığı zaman yandığına dair göstergede yeşil bir ışık çıkıyordu ya o çıkmıyor.Bunu nasıl çözebiliriz?
Hocam hiçbir kodlama yapılmadı direk takıldı.Zaten sistem buradaki gibi degildi camın ön kısmına yerleştirilen kablo ile far anahtarına giden bir sistemdi.Hocam auto far kodlaması yapıldı ise onun ile alakalıdır. Orjinal montaj yapıldıktan sonra önemi kalmaz. Siz buradaki parçaları alın
On sis için yanmaz lamba hocam buradaki sistemi uygulayın. Yağmur ssensörünüz de olsunHocam hiçbir kodlama yapılmadı direk takıldı.Zaten sistem buradaki gibi degildi camın ön kısmına yerleştirilen kablo ile far anahtarına giden bir sistemdi.
takılırken bahsettigim bip sesi geldi onunla alakalı olabilir mi acaba?
Buradaki sistemden alsam taktıktan sonra o göstergedeki lambalara ihtiyaç kalmıyor sanırım.Ayrıca belirteyim ön sis farını açtığım zaman dahi göstergede lamba yanmıyor sadece arka sis farı yandığında yanıyor.
hocam inanın farın yandığını göstergeden anlayamıyorum.Eskiden yeşil bir lamba yanardı o da yanmıyor artık.Sis farını açtığımda mavi far işareti çıkardı o da çıkmıyor artık.Bir iş yapalım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık Çok taktım ben bu işe.Şimdi hem sensörü iade ettik hem de göstergede far işaretçilerimiz yanmaz oldu kodlama olmadığı haldeOn sis için yanmaz lamba hocam buradaki sistemi uygulayın. Yağmur ssensörünüz de olsun
Hocam yanlışınız var.ön sis farını yakınca göstergede lamba yanmaz.Sadece arka sis yanınca yanar.hocam inanın farın yandığını göstergeden anlayamıyorum.Eskiden yeşil bir lamba yanardı o da yanmıyor artık.Sis farını açtığımda mavi far işareti çıkardı o da çıkmıyor artık.Bir iş yapalım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık Çok taktım ben bu işe.Şimdi hem sensörü iade ettik hem de göstergede far işaretçilerimiz yanmaz oldu kodlama olmadığı halde
Bahsettiğiniz ürünleri sipariş etsem 1 aydan önce de gelmeyecek keşke forumdan satan arkadaşımız olsa da parçayı ondan temin edebilsek.
farı yaktığınızda yeşil ampul şeklinde ikaz lambası yanıyor mu peki hocam? ya da gündüz farları yandığında?Hocam yanlışınız var.ön sis farını yakınca göstergede lamba yanmaz.Sadece arka sis yanınca yanar.
Mavi far işareti uzun hüzmeli far ikazıdır.