Golf 8 Impression Manuel Vites Kolu nasıl çıkarılır

muratck

Yeni Üye
İsim
murat
Araç
Golf 8
Merhabalar,
Aracın vites konu çekince yerinden çıkıyo ve sağa sola çevirince ufak oynamalar var bunu görebilmek için vites in altındaki deri kısmı çıkarmak istiyorum ama tırnaklarıda kırmak istemiyorum bi yandan bunu nasıl yapabilirim sizce bi yöntemi varmı dostlar?

Benim araç 2022 manuel golf 8, vites topuzu yerinden çıktı, servise söyledim umarım garantiden değiştirirler. Anlaşılan bu sorun kronik.

Upvote 0
şöyle bir durum da var, bizdeki araç debriyajda tıkırtı yapıyor yokuş kalkış destek sistemi bozuk vites kolu kırıldı ve değişmesine rağmen 10.000 km deki aracın vites kolu tekrar kırıldı. aracın farklı farklı yerlerinden trim sesleri geliyor oraya kağıt sıkıştır buraya silikon sık arabadan soğuttu tamamen. bitmeyen sorunlar...
Debriyajda tıkırtı sorununu çözebildiniz mi? Bende de aynı sorun var servis bir şey yok diyor. Çözdüyseniz allah rızası için yardımcı olun banada bende çözeyim kafayı yedirdi🥲

Upvote 0
Benim araç 2022 manuel golf 8, vites topuzu yerinden çıktı, servise söyledim umarım garantiden değiştirirler. Anlaşılan bu sorun kronik.
Üzerinden 3 ay geçmiş hocam, gittiniz mi servise, sonuç ne oldu ?

Upvote 0

Geri
Üst Alt