YwolfpackY
Üye
Ben genel olarak memnunum evet doğru dsg şanzıman tüm vag grubunda sıkıntılı o da şans işi açıkçası daha geçen mekatroniki değiştirdim araç daha 15000 km de 6500₺ patladı bana araçtan genel olarak memnunum aile aracı olarak kullanıyorum ne kadar r line olsa dahi sonuçta piste çıkmıcaz günlük kullanım aracı bunlar 2.0 tdi 2m du ben aldığımda ( 2021 mayıs gibi aldım ) şuanda bakmaya korkuyorum düşün 150 km + çok fazla yapmıyorum hatta rüzgar sesi 180 den sonra hissediliyordu doğru nadir üst segmentlerde rüzgar sesi yok mercedes gibi denedim gördüm ama yinede onlardada var tabi rüzgar sesi ….. her zaman araba değiştiren biri değilim hatta hiç denecek şekilde sevmemde işimi görsün yeter zaten piyasa uçmuş keyfe keder fiyatlar artık bakmıyorum bile sıktı içini piyasanın durumuEski 2020 tiguan 1.5 tsı higline sahibi olarak söylim aracı kimseye tavsiye etmem şanzımanlı sorunlu kavrama sorunlu kalkışlarda hantal 2 ile 3 vites arasında genelde çatut çatur sesler geliyordu 150 den sonra araba rüzgar sesi alıyordu kasa ağır 1.5 motor kaldırmıyordu 2 yıl bindim sonra 2. araç olarak ocakta 7.5 higline aldım onu cuma satıp aynı gün arkadaşımın 300 km deki golf 8 ini aldım şuna memnunum