Osmanozturk
Üye
1 gun sonra testlim aliyorsunuz cami yapistiriyorlar,silikonu kuruduktan sonra testlerini yapip oyle teslim ediyorlarTeşekkürler hocam. Ne kadar sürüyor peki işlemler?
1 gun sonra testlim aliyorsunuz cami yapistiriyorlar,silikonu kuruduktan sonra testlerini yapip oyle teslim ediyorlarTeşekkürler hocam. Ne kadar sürüyor peki işlemler?
Merhabalar
Bana yanlis bilgilendirme yapmayalim diyorsun Ama bence Sen iyi bir arastir!!!
Kaskodan ön cam değişimi de dâhil olmak üzere kasko cam değişiminden etkilenmez. Yıl içerisinde poliçenizden genellikle 1 ön cam, 1 yan cam temin edilirse hasar sonucu TRAMER'e herhangi bir bedel işlenmez
On cam değişimi yapacak san şerit takip li cam taktır aracında şerit takip yoksaMerhaba arkadaşlar. 2023 T-roc araç için ön cam değişimi konusunda güvenilir güncel bi servis var mı acaba. Kocaeli Ark oto ve Ankara Eskihisar için iyi yorumlar var gibi bu konuda. Araç henüz 3 aylık daha o yüzden iyice emin olmak istiyorum işçilikten.
Geçen ay ankara doğuşta kaskodan değiştirdim ben. Kaskoya 12 bin küsür fatura yazmışlardı. Araç 2023 t rocGüncel olarak son birkaç ay içerisinde ön cam değişimi için( lane assist nedeniyle ) fiyat alan var mı?
Teşekkürler.Geçen ay ankara doğuşta kaskodan değiştirdim ben. Kaskoya 12 bin küsür fatura yazmışlardı. Araç 2023 t roc
Sompo incelemeyi kaç günde bitirdi benim halen onaylanmadı onu bekliyorumGolf 7 aracımızın ön camını geçen hafta Öz Oto Cam'da kaskodan değiştirdik. Üzerinde VW logosu olmayan Saint-Gobain Sekurit orijinal cam takıldı. İşçilikten ben memnum kaldım açıkçası. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Ama logolu istiyorsanız ve yağmur sensörünün jeli vs. yenilensin derseniz bence VW servisine gitmeniz en doğrusu olacaktır.
Merhaba benim camımda çatlak taş izleri var kaskomunda 75 günü kaldı. Degistireyim diyorum ama cam muadil orjinal takilmamiş doguşla konuştum orj yoksa takamayiz dişarida kasko uyumlu bi serviste taktirmaniz lazim dedi. Tavsiyeniz var mi? Bende auto far yagmur sensoru yaptirmiştim. Onlarin jelini de yenileyecekler mi? Serit takip icin ne gerekli? Cami serit takipli taktirsam fiyat ne kadar fark ediyor acabaCamınızı sigortadan değiştirmeyeceksiniz. Bir özel cam serviste değiştirdim çokta memnun kaldım şerit takip asistanı yaptırırken. İlgilenirseniz sizlerle paylaşayım
Merhaba benim camımda çatlak taş izleri var kaskomunda 75 günü kaldı. Degistireyim diyorum ama cam muadil orjinal takilmamiş doguşla konuştum orj yoksa takamayiz dişarida kasko uyumlu bi serviste taktirmaniz lazim dedi. Tavsiyeniz var mi? Bende auto far yagmur sensoru yaptirmiştim. Onlarin jelini de yenileyecekler mi? Serit takip icin ne gerekli? Cami serit takipli taktirsam fiyat ne kadar fark ediyor acaba
Bakiyorum linke hocam. Serit takip yapariz olmadi. İyi olur hazir cam degisicezJel yenilenir hocam ben vizyon oto camda değiştirdim. Çok memnun kaldım. Şerit takip için kamera kablosu ve uyumlu cam gerekli. Far sensörlü cam ile şerit takipli cam arasında ufak bir miktar oynuyor şu an bilmiyorum ama 1.000 tl civalarındadır başlığımı inceleyebilirsiniz belki size faydası olur.
https://www.golftutkusu.com/topic/21561-serit-takip-asistani-ve-diger-urunler-tamamlandi/