T-roc Ön cam değişim

Merhabalar
Bana yanlis bilgilendirme yapmayalim diyorsun Ama bence Sen iyi bir arastir!!!
Kaskodan ön cam değişimi de dâhil olmak üzere kasko cam değişiminden etkilenmez. Yıl içerisinde poliçenizden genellikle 1 ön cam, 1 yan cam temin edilirse hasar sonucu TRAMER'e herhangi bir bedel işlenmez

Tüh :) Aynı durum marka kaskolarda maalesef geçerli değil . Anlamanız için 2.kez anlatayım. Eğer 0 bir araç alıyorsanız ve zorunluluktan kaskoyu vdf acentelerinde yaptırmanız durumunda aracınız hangi firmadan kasko yapılırsa yapılsın, MARKA kasko adı altında yapılır. Aracınıza mini onarım,cam değişimi, göçük onarımı tampon boyası her ne yapılırsa yapılsın tramer kaydınıza işler MARKA KASKO'DA .

Normal bir kaskonuz varsa belirli markalar haricinde, Mini onarım, midi onarım cam değişimi tramere işlemez . Ancak arkadaşımızın başına geldiği gibi marka kaskoda tramer kaydına İŞLER.

@Atesci
Ok ✅ Senin dedigin olsun
Ben genel sigorta sirketleri olarak konusuyorum

Ekli dosyalar

• IMG_7397.jpeg
    IMG_7397.jpeg
    517.3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_7398.jpeg
    IMG_7398.jpeg
    288.8 KB · Görüntüleme: 30
Güncel olarak son birkaç ay içerisinde ön cam değişimi için( lane assist nedeniyle ) fiyat alan var mı?

Merhaba arkadaşlar. 2023 T-roc araç için ön cam değişimi konusunda güvenilir güncel bi servis var mı acaba. Kocaeli Ark oto ve Ankara Eskihisar için iyi yorumlar var gibi bu konuda. Araç henüz 3 aylık daha o yüzden iyice emin olmak istiyorum işçilikten.
On cam değişimi yapacak san şerit takip li cam taktır aracında şerit takip yoksa

Golf 7 aracımızın ön camını geçen hafta Öz Oto Cam'da kaskodan değiştirdik. Üzerinde VW logosu olmayan Saint-Gobain Sekurit orijinal cam takıldı. İşçilikten ben memnum kaldım açıkçası. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Ama logolu istiyorsanız ve yağmur sensörünün jeli vs. yenilensin derseniz bence VW servisine gitmeniz en doğrusu olacaktır.
Sompo incelemeyi kaç günde bitirdi benim halen onaylanmadı onu bekliyorum

Camınızı sigortadan değiştirmeyeceksiniz. Bir özel cam serviste değiştirdim çokta memnun kaldım şerit takip asistanı yaptırırken. İlgilenirseniz sizlerle paylaşayım

Camınızı sigortadan değiştirmeyeceksiniz. Bir özel cam serviste değiştirdim çokta memnun kaldım şerit takip asistanı yaptırırken. İlgilenirseniz sizlerle paylaşayım
Merhaba benim camımda çatlak taş izleri var kaskomunda 75 günü kaldı. Degistireyim diyorum ama cam muadil orjinal takilmamiş doguşla konuştum orj yoksa takamayiz dişarida kasko uyumlu bi serviste taktirmaniz lazim dedi. Tavsiyeniz var mi? Bende auto far yagmur sensoru yaptirmiştim. Onlarin jelini de yenileyecekler mi? Serit takip icin ne gerekli? Cami serit takipli taktirsam fiyat ne kadar fark ediyor acaba

Jel yenilenir hocam ben vizyon oto camda değiştirdim. Çok memnun kaldım. Şerit takip için kamera kablosu ve uyumlu cam gerekli. Far sensörlü cam ile şerit takipli cam arasında ufak bir miktar oynuyor şu an bilmiyorum ama 1.000 tl civalarındadır başlığımı inceleyebilirsiniz belki size faydası olur.

https://www.golftutkusu.com/topic/21561-serit-takip-asistani-ve-diger-urunler-tamamlandi/
Merhaba benim camımda çatlak taş izleri var kaskomunda 75 günü kaldı. Degistireyim diyorum ama cam muadil orjinal takilmamiş doguşla konuştum orj yoksa takamayiz dişarida kasko uyumlu bi serviste taktirmaniz lazim dedi. Tavsiyeniz var mi? Bende auto far yagmur sensoru yaptirmiştim. Onlarin jelini de yenileyecekler mi? Serit takip icin ne gerekli? Cami serit takipli taktirsam fiyat ne kadar fark ediyor acaba

Jel yenilenir hocam ben vizyon oto camda değiştirdim. Çok memnun kaldım. Şerit takip için kamera kablosu ve uyumlu cam gerekli. Far sensörlü cam ile şerit takipli cam arasında ufak bir miktar oynuyor şu an bilmiyorum ama 1.000 tl civalarındadır başlığımı inceleyebilirsiniz belki size faydası olur.

https://www.golftutkusu.com/topic/21561-serit-takip-asistani-ve-diger-urunler-tamamlandi/
Bakiyorum linke hocam. Serit takip yapariz olmadi. İyi olur hazir cam degisicez 😁

Geri
Üst Alt